Παρελθόν ο Τάσος Μπεριτζάς και το επιτελείο του

*ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2024 12:07

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)


Παρελθόν από την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας κ. Τάσος Μπεριτζάς, καθώς και οι άμεσοι συνεργάτες του Κώστας Παπαρίζος και Λεωνίδας Κιόρογλου. Ο κ. Μπεριτζάς και το επιτελείο του ανέλαβαν τις τύχες του Αχιλλέα την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και σε διάστημα 11 αγωνιστικών είχαν συγκομιδή 12 βαθμών με ρεκόρ 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάσο Μπεριτζά και το τεχνικό επιτελείο των κ. Κώστα Παπαρίζου και Λεωνίδα Κιόρογλου.
Σύσσωμη η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί τον κ. Μπεριτζά και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία και τους εύχεται τα καλύτερα με υγεία και επιτυχίες, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στον χώρο του ποδοσφαίρου».
Από την πλευρά τους, οι κ. Τάσος Μπεριτζάς, Κώστας Παπαρίζος και Λεωνίδας Κιόρογλου δήλωσαν τα εξής: «Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Συλλόγου για τη συνεργασία, ευχόμαστε ο Αχιλλέας Φαρσάλων να βρει τον δρόμο του και να πετύχει τους στόχους του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass