Π. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

Ζήτησε γενικό αρχηγό…

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Γ. ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ - 25ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΟΛΔΑΒΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2024 11:29

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε γενικό αρχηγό και οι λύσεις που εξετάζονται είναι του Γιώτη Τσαλουχίδη (με πετυχημένη θητεία στη Βέροια) και του πρώην της ΠΑΕ ΑΕΛ (επί ημερών Κούγια και Νταβέλη) Θωμά Κυπαρίσση.


Τέλος, η λαρισινή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με διεθνή Μολδαβό (και με διαβατήριο βαλκανικής χώρας) ηλικίας 25 χρονών, γνώριμο στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στην ΑΕΛ αποφεύγουν τη διαρροή και την επιβεβαίωση του ονόματος λόγω του ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε λύσει το συμβόλαιό του.
Ο παίκτης με την ομάδα του είχε ανανεώσει τον Ιούλιο του 2023, ενώ για την ομάδα της χώρας του έχει αγωνιστεί 12 φορές και έχει πετύχει δύο τέρματα.
Στο χρηματιστήριο ποδοσφαιρικών αξιών εκτιμάται στις 350.000 ευρώ.

 

Χωρίς ξεκούραση…

«Σήμερα παίζαμε με την ΑΕΚ Β’ το παιχνίδι τελείωσε 17:45 και το επόμενο είναι την Κυριακή στις 14:00 με τον Ηρακλή. Μέσα σε 68 ώρες δεν προλαβαίνει ο οργανισμός να αναπληρώσει και να δώσει το 100%, το μέγιστο, όπως είναι τα παιχνίδια». Τα παράπονά του εξέφρασε ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης για τη διεξαγωγή του επόμενου αγώνα της ΑΕΛ σε σύντομο χρονικό διάστημα και όχι τη Δευτέρα όπως μπορούσε να είχε γίνει.
Αναλυτικά μεταξύ άλλων είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ειδικών συνθηκών. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλά προβλήματα, με ποδοσφαιριστές με covid, με ιώσεις, με τιμωρίες που δεν μας έδωσε τη δυνατότητα ούτε να προετοιμαστούμε όπως έπρεπε, αλλά ούτε να διαχειριστούμε το παιχνίδι έτσι όπως θα μπορούσαμε. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες, αλλού λιγότερο, αλλού περισσότερο. Επίσης είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι καλή, ταλαντούχα. Θα ήθελε να αναφερθώ και σε κάτι άλλο, θα το κάνω σήμερα γιατί είμαι της πρόληψης. Σήμερα παίζαμε με την ΑΕΚ Β’ το παιχνίδι τελείωσε 17:45 και το επόμενο είναι την Κυριακή στις 14:00. Παίζουμε σε 68 ώρες, δεν προλαβαίνει ο οργανισμός να αναπληρώσει και να δώσει το 100%, το μέγιστο, όπως είναι τα παιχνίδια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass