Διεθνές τουρνουά πολεμικών τεχνών τον Μάιο στη Λάρισα

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2024 12:01

Διεθνές τουρνουά πολεμικών τεχνών θα διεξαχθεί στην πόλη της Λάρισας τον ερχόμενο Μάιο, όπου θα συμμετάσχουν σύλλογοι και αθλητές από όλο τον κόσμο και φυσικά από τους δυο συλλόγους kyokushindo της Λάρισας.


Παράλληλα, θετικά κλείνει η χρονιά για το άθλημα στη Λάρισα, με τη μεγάλη επιτυχία στις διοργανώσεις του τελευταίου χρόνου. Συγκεκριμένα, με 24 αθλητές συμμετείχε ο A.S. Fighters Academy Poutsiakas Team στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη και στο sparing day στον Aλμυρό. Οι αθλητές κατάφεραν να διακριθούν γυρίζοντας στον σύλλογο με 24 μετάλλια...
Οι αθλητές που αγωνίστηκανε και διακρίθηκαν είναι οι εξής: Πουτσιάκας Χρήστος του Κων/νου, Λαχανάς Ευριβιάδης, Κανατσό Μιχαήλ, Κυριτσάκας Νικόλαος, Φαίη Νίκου, Πουτσιάκας Χρήστος του Νικολάου, Μπαρούτα Πελαγία, Λαγγεσείρα Ραφαήλ, Γεωργούλας Δημήτριος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Παπαδοπούλου Πετρίνα, Γκουρομπίνος Θωμάς, Στάμου Νεφέλη, Στάμου Ελένη, Τσιώμος Χρήστος.
Επιτυχώς πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών με τους αθλητές να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να κερδίσουν τα συγχαρητήρια από τους εξεταστές Πλιάτσικα Απόστολο, Πουτσιάκα Κων/νο και Πλιάτσικα Γεώργιο. Ο πρωταθλητής Ευρώπης κ. Απ. Πλιάτσικας συνεχάρη τον προπονητή κ. Κ. Πουτσιάκα για την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση των αθλητών του και για τις μεγάλες επιτυχίες που κατάφεραν να πάρουν οι αθλητές του συλλόγου στις δυο αυτές διασυλλογικές διοργανώσεις.
Ο προπονητής του συλλόγου κ. Πουτσιάκας με τη σειρά του, συνεχάρη όλους τους αθλητές για την πολύ καλή απόδοσή τους, ενώ ευχαρίστησε για την παρουσία τους στις εξετάσεις τον αρχηγό κ. Πλιάτσικα Απόστολο και τον προπονητή κ. Πλιάτσικα Γεώργιο.
Ήδη, σε εντατικές προπονήσεις βρίσκονται όλοι οι αθλητές των δύο συλλόγων της Λάρισας για το διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Λάρισα τον Μάιο του 2024, μετά τη σχετική ανακοίνωση του αρχηγού Ευρώπης κ. Απ. Πλιάτσικα.
Από τους διακριθέντες κλήθηκαν πέντε αθλητές στην εθνική ομάδα kyokushindo από το τμήμα ενηλίκων να αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass