Στην Πορταριά ο Σπανούλης

ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ CAMP ΤΗΣ ΕΟΚ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2023 11:50

Στην Πορταριά του Πηλίου για να μιλήσει στους νεαρούς αθλητές που συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο Camp της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μετέβη ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών μίλησε μπροστά σε 60 αγόρια, επίλεκτων απ’ όλη την Ελλάδα, γεννημένων το 2010. O «Kill-Bill» συνομίλησε μαζί τους δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για το άθλημα, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ακόμη αθλητής και τα περισσότερα παιδιά τον θυμούνται ν’ αγωνίζεται στα παρκέ.
Στο Χριστουγεννιάτικο Camp, επικεφαλής του οποίου είναι οι Τεχνικοί Διευθυντές του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής, συμμετέχουν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας U20, Κώστας Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής προπονητής Νότου, Λευτέρης Καλογήρου καθώς και οι πέντε περιφερειακοί προπονητές της Ομοσπονδίας, Κώστας Μπαστούνης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Κούλης Καραμπατζάκης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Παναγιώτης Κουβάτσης (ΕΚΑΣΘ/ΕΑΚΣΧ) και Άγγελος Καραμίντζος (ΕΣΚΑΣΕ).
Στη διάρκεια του καμπ, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα, Σάββατο (30/12), θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο του προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκο Παπαβασιλείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass