Προσφορά στον αθλητισμό μέχρι την τελευταία στιγμή…

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΔΩΡΙΣΕ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΟ ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2023 11:20

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός θα μείνει στη μνήμη όλων των φίλων του αθλητισμού ως ο περιφερειάρχης που έδωσε ώθηση στον αθλητισμό με τα έργα (κορυφαία το Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, η αναμόρφωση του Αλκαζάρ και το συγκρότημα «Γαιόπολις» στο πρώην ΤΕΙ και νυν Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).


Λίγο πριν το τέλος των καθηκόντων του πάλι σκέφτηκε τους ανθρώπους του αθλητισμού και δώρισε έναν απινιδωτή στο ΕΑΚ Λάρισας, παραδίδοντάς τον στον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης Χρήστο Μαϊμουλιώτη.
Παραδίνοντάς τον δήλωσε: «Η συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση έχει θετικές επιδράσεις στην υγεία. Ωστόσο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις που λαμβάνουν μέρος τα προγράμματα γυμναστικής των ασκούμενων, οι προπονήσεις και οι αγώνες των αθλητών, εγκυμονούν κίνδυνοι γι’ αυτό πρέπει να είναι ασφαλείς. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας δίνουμε έναν απινιδωτή στο πιο μαζικό χώρο άθλησης της πόλης της Λάρισας».
Ο παραλαβών πρόεδρος του ΕΑΚ Χρήστος Μαϊμουλιώτης απάντησε λέγοντας: «Εκ μέρους της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για τη δωρεά ενός απινιδωτή για τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ, αλλά και για τη συνολικότερη προσφορά στον αθλητισμό και τη συμβολή του στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων όλα αυτά τα χρόνια, παρέχοντας ποιοτικές συνθήκες άθλησης στην κοινωνία της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass