Στο ΟΑΚΑ ο Φατίχ Τερίμ

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2023 7:35

Περίπου μισή ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, για τη 17η αγωνιστική της Euroleague, o νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού» Φατίχ Τερίμ έκανε την είσοδό του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.


Ο τεχνικός των «πράσινων» μονοπώλησε -όπως αναμενόταν- το ενδιαφέρον, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τον κόσμο που έχει γεμίσει το ΟΑΚΑ, πριν πάρει τη θέση του δίπλα στον πάγκο του συμπατριώτη του, Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό.
Ωστόσο, υπήρχε και μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού που στην εμφάνιση του Τερίμ αποδοκίμασαν έντονα τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, για την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Σε ένα από τα πιο «ξεχωριστά» κτίρια της Αθήνας, την Εθνική Πινακοθήκη, και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο του «Ιδρύματος Ωνάση», θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 15:00, η επίσημη παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ ως νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.
Ο Τούρκος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει για πρώτη φορά τις σκέψεις του για τη συνεργασία του με το «τριφύλλι», ενώ θα παρουσιαστούν αναλυτικά και οι συνεργάτες που θα τον ακολουθήσουν στην Ελλάδα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass