Με κόσμο το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 23ης αγωνιστικής

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2023 8:54

Στη χθεσινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε κατά πλειοψηφία την τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων του Πρωταθλήματος. Πριν ακόμη γνωστοποιήσει το νέο πρόγραμμα η διοργανώτρια Αρχή, διέρρευσε πως το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα θα διεξαχθεί λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα των γηπέδων. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 23η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου.


Η Κυβέρνηση είχε αποφασίσει μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο «Μελίνα Μερκούρη» του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έφυγε χθες (27/12) από τη ζωή, να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Super League για διάστημα δύο μηνών, έως δηλαδή και τις 12 Φεβρουαρίου.
Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό... όχι, όμως, και αυτό με τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να διεξαχθεί και μία εμβόλιμη αγωνιστική στις 28-29 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει πως τα playoffs θα ξεκινήσουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass