ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΑΛ:

Πάμε σαν άλλοτε...

«ΠΑΤΗΣΑΝ» ΚΟΡΥΦΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2023 12:00

Πάμε σαν άλλοτε φώναζαν τα κορίτσια της ΕΑΛ (και αναφερόμαστε στη χρυσή εποχή

1990-2010) μετά τον αγώνα που έγινε στο «κλειστό» γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Λάρισας, όπου κέρδισαν τον Περσέα Θεσσαλονίκης, με τον οποίο πριν τον αγώνα ισοβαθμούσαν στην πρώτη θέση, με 3-1 σετ (25-22, 25-16, 22-25, 25-23).
Με τη νίκη αυτή επιβεβαίωσαν την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση αφού συνέχισαν το σερί των επιτυχιών. Στον αγώνα που έγινε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, για άλλη μια αγωνιστική τα κορίτσια της ΕΑΛ και του Περσέα προσέφεραν πλούσιο και υψηλού επιπέδου θέαμα.
Μετά το τελευταίο αυτό θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα της ΕΑΛ έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας και βάζει πλώρη για Pre League. Επόμενος αγώνας, μετά τις εορτές των Χριστουγέννων, είναι στα Ιωάννινα με την ομάδα του Α.Σ. Γιάννενα.
ΕΑΛ: (Ιόβτσεβ Δημήτρης ) Παπαστεργίου Πηνελόπη – Καβριγιάννη Ρούλα – Μαργαριτοπούλου Μαρία – Παπακώστα Βασιλική – Κασιούρ Όλια - Δικαστοπούλου Νεφέλη(Λ) – Κουτρουμπή Ειρήνη -Παυλίδη Θεοφιλία – Γεωργακοπούλου Δήμητρα - Μαργαριτοπούλου Δανάη – Κυριζοπούλου Ιωάννα(Λ) - Παιδοκούκη Χριστίνα - Κονιατσιώτη Λίνα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΑΛ    26
Αργώ    24
ΟΠΑΘ Περσέας    23
ΜΑΣ Νέα Γενεά    22
ΠΑΣ Γιάννενα    18
ΧΑΝΘ    18
ΑΠΣ Αίας    17
Φοίνικας Αλεξ.    11
ΣΠΑ Καρδίτσας    10
Μακεδόνες    5
ΑΕΣ Μυγδονιακός    4
ΑΣ Γιάννενα    2
ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Η ομάδα νεανίδων της ΕΑΛ προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Νεανίδων Κεντρικής Ελλάδας, καθώς σε αγώνα που διεξήχθη μετά τον αγώνα των γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου, για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ επικράτησε της αντίστοιχης του Γ.Σ. Βόλου με 3-0.
Το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί μετά τις εορτές των Χριστουγέννων σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΣΠΕΚΕΛ. Οι άλλες τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα θα είναι οι νικήτριες των αναμετρήσεων: Αργώ Βόλου – Σπάρτακος, Αναγ. Λειβαδιάς – ΑΕΛ και ΣΠΑ. Καρδίτσας – Φθία Λαμίας.
ΕΑΛ: (Ιόβτσεβ Δημήτρης ) Μαργαριτοπούλου Δανάη – Τσόνα Ηρώ - Γκούμα Ελένη – Κυριζοπούλου Ιωάννα(Λ) - Παιδοκούκη Χριστίνα - Παυλίδη Θεοφιλία - Κονιατσιώτη Λίνα – Σιώμου Τατιάνα(Λ) - Καραναστάση Μάνια - Αποστόλου Βασιλική - Κυριαζή Ευαγγελία – Κερέμη Μαρίλια – Δέλιου Ελένη – Δραγατσίκη Μαρία- Καπούτση Ελένη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass