Πρωταθλήτρια ομάδα για το 2023 στην ποδηλασία ο Π.Γ.Σ. Λάρισας

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2023 11:20

Ανακοινώθηκε η επίσημη τελική γενική βαθμολογία των 79 σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το έτος 2023 και σύλλογός μας στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα 2023.


Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση, ο προπονητής Απόστολος Τσοπούρογλου και ο βοηθός του Ευάγγελος Σεκλειζιώτης είχαν ανεβάσει τον πήχη ψηλά και ο στόχος επετεύχθη.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου κατάφεραν να κερδίσουν Πανελλήνια Πρωταθλήματα και να στεφθούν Πανελληνιονίκες σε Ποδηλασία δρόμου και πίστας, Ορεινή Ποδηλασία και Enduro. Παράλληλα, αθλητές μας έχουν συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδος σε Παγκόσμιους, Ευρωπαϊκούς, Βαλκανικούς και Διεθνείς αγώνες, γεμίζοντας με υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά τους, τους ανθρώπους του συλλόγου και όχι μόνο.
«Οι αθλητές δούλεψαν όλη τη χρονιά σκληρά για τους αγώνες τους και πανάξια ανέβασαν τον σύλλογο στην 1η θέση. Σ’ αυτή τη ζωή τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, επομένως αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια, από τους αθλητές της κατηγορίας σούπερ μίνι μέχρι και τους αθλητές μάστερς, καθώς όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για αυτή την επιτυχία. Όσο για τους προπονητές μας, κρίθηκαν από τα αποτελέσματα των αθλητών τους» επισήμαναν στο μήνυμά τους οι υπεύθυνοι του Π.Γ.Σ. Λάρισας. Παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαριστούν τους χορηγούς για την οικονομική -και όχι μόνο- βοήθεια προς το σύλλογό, τους γονείς των αθλητών, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου και τους φορείς του νομού Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Αγιάς, Δήμο Κιλελέρ και Δήμο Τεμπών.
«Στόχος για τη νέα χρονιά είναι να είμαστε πάλι παραγωγικοί και να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο, τροφοδοτώντας με αθλητές την Εθνική Ομάδα.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλές γιορτές και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς» τόνισαν οι υπεύθυνοι του Π.Γ.Σ. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass