Κ-16

Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν χθες το βράδυ Απόλλων Λάρισας και Νίκη Μιχαήλ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2023 12:30

Χωρίς νικητή έληξε το χθεσινοβραδινό (υπό το φως των προβολέων) παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τη Νίκη Μιχαήλ για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-16.


Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι (με σημαντικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές), οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Η Νίκη Μιχαήλ προηγήθηκε στο 26’ με το απευθείας φάουλ του Δαλδά, ενώ η απάντηση των «κυανολεύκων» ήρθε στο 70’ με το πλασέ του Κωστόπουλου.
Παρά τη χθεσινή ισοπαλία, ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος στον 2ο Όμιλο της Κ-16, διατηρώντας τη θέση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Δαμασουλιώτης, Κωτόπουλος, Γιούγκα, Μιχαλόπουλος, Σωτηρίου, Βλαχάκης, Σεφεριάδης, Καζαντζής Γ., Γδούπας, Πλούμπης, Ανδρέου (Τσαχτσίρας, Γουτσίδης, Σινάι, Ανωτόπουλος, Καζαντζής Αλ.).
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Δ. Σκλάβος): Τηγανής, Τσιλιώνης, Λιανός, Μυλωνάς, Στουρνάρας, Δαλδάς, Κουσιωρής, Λάζος, Θεοδοσίου, Μπακόπουλος, Διαμαντής (Τζουρμακλιώτης, Βούγιας, Μπαλαμώτης, Ρακιτζόγλου, Κανάτας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass