Συνεχίζει ο Λαρισαϊκός

*ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΑΦΝΗ ΜΕ 3-1 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ *ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2023 12:05

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ εξασφάλισε ο Λαρισαϊκός, ο οποίος επικράτησε χθες στο γήπεδο Γλαύκης της τοπικής Δάφνης με 3-1 στο πλαίσιο του 3ου Ομίλου του θεσμού.
Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μέρος, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ και έθεσαν τις βάσεις για την πρόκριση.


Μόλις στο 3ο λεπτό ο Νινίκας με πλασέ, μετά από προσπάθεια του Τασούλη έκανε το 0-1, ενώ στο 15’ Γούπος διπλασίασε τα τέρματα των νικητών.
Το 0-3 έγινε στο 51’ με σκόρερ τον Βάσσο, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τασούλη, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 1-3 στο 77’ με τον Μητροδήμο.
Αξιόλογες στιγμές είχαν οι γηπεδούχοι με τους Ν. Τσιώλη, Ρ. Μητροδήμο και Ι. Τσανάκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Ακρίβο, Γούπο, Κωνσταντά και Κουρούκα.
ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Σ. Τσιάρας): Αραμπατζής, Μητροδήμος Δ., Γκουντουβάς, Σελήνης, Μπλέτσας, Τσανάκας Ι., Μαργαριτόπουλος (46’ Τσιάρας), Τσανάκας Χ., Τσιώλης Ν., Μητροδήμος Ρ., Καραγιάννης.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΌΣ (Θ. Γεωργούλας): Πατέτσος Αλ. (73’ Τσόκας), Μέρκο, Τασούλης (73’ Κουρούκας), Πατέτσος Ρ., Ακρίβος, Κωνσταντάς, Βάσσος, Κουλούρης (53’ Κίτσας Γ.), Νινίκας (21’ λ.τ Σκέντζας), Παράφορος, Γούπος (53’ Παϊτέρης).
ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
Η αυλαία της Γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΛ πέφτει σήμερα με το παιχνίδι στο γήπεδο Μακρυχωρίου (15:00) ανάμεσα στον τοπικό Αετό και την Αναγ. Ολύμπου (διαιτ. Κοντογιώργος, Νάκας, Στεργιακούλης) για τον 2ο Όμιλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass