Επιτυχιών συνέχεια θέλει η ΑΕΛ

*ΣΤΟΝ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2023 12:01

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Λίγες ημέρες μετά την έξοχη εμφάνιση και το 1-1 με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πόντου, παιχνίδι που θα διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, στο AEL FC ARENA. Οι «βυσσινί» έχουν την ευκαιρία να μειώσουν στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τους Βοιωτούς, αρκεί να φτάσουν στην έκτη νίκη τους στα εννέα τελευταία παιχνίδια της (5-3-0). Οι «ροσονέρι», πάντως, κέρδισαν την Αναγέννηση Καρδίτσας και ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση και το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου.
Η ΑΕΛ αναμφισβήτητα έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει, αλλά οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, διότι τότε εύκολα μπορούν να βρεθούν προ εκπλήξεων και θα είναι κρίμα να πάνε χαμένοι οι κόποι που κάνουν και η καλή αγωνιστική εικόνα που δείχνουν, από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της λαρισινής ομάδας ο Καβαλιώτης τεχνικός.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υφίστανται αγωνιστικά προβλήματα και μετά τη σημερινή προπόνηση θα καταλήξει στην ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει κόντρα στους Θεσσαλονικείς και δεν αναμένεται να έχει εκτός από μία ή δύο αλλαγές, σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΕΚ Β’
Με τον Λεβαδειακό να έχει ρεπό, ΑΕΛ και Μακεδονικός έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή, καθώς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις.
Ο Μακεδονικός υποδέχεται την ΑΕΚ Β’ στην Ευκαρπία. Οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν επτά αγωνιστικές αήττητοι (4-3-0), ενώ έρχονται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες, με πιο πρόσφατη το εκτός έδρας 2-1 επί του Καμπανιακού. Ωστόσο, κι οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε καλό… φεγγάρι, καθώς μετρούν δύο σερί νίκες-αμφότερες εντός έδρας.
Στη Νεάπολη του Βόλου, η τοπική Νίκη, μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, περιμένει τον ΠΑΟΚ Β’, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες-οι Θεσσαλοί, μάλιστα, έχουν τρεις ήττες συνεχόμενες. Στη Μυτιλήνη κοντράρονται Αιολικός και ΠΟΤ Ηρακλής με φόντο μία θέση στην πρώτη πεντάδα, τους Θεσσαλονικείς του Περικλή Αμανατίδη να μετρούν τρεις αγωνιστικές αήττητοι (2-1-0).
Στην Καρδίτσα, τέλος, η τοπική Αναγέννηση κι ο Καμπανιακός διεκδικούν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους, με τους «κιτρινόμαυρους» να έρχονται από την ήττα στο Πολύκαστρο, αλλά και τους Θεσσαλονικείς να μετρούν πέντε διαδοχικές ήττες, μένοντας ουραγοί.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
13η αγωνιστική
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Μακεδονικός-ΑΕΚ Β’
ΑΥΡΙΟ
15:00 Αιολικός-ΠΟΤ Ηρακλής
15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμπανιακός
ΔΕΥΤΕΡΑ (11/12)
15:00 Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’
15:00 AEL FC ARENA, ΑΕΛ-Απόλλων Πόντου
*ΡΕΠΟ: Κοζάνη, Λεβαδειακός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
(Α’ ΟΜΙΛΟΣ)
1. Λεβαδειακός 11 αγ.    16-7    26
2. ΑΕΛ    13-7    21
3. Μακεδονικός    16-10    19
4. Νίκη Βόλου    13-9    15
5. Αναγέννηση Κ.    11-10    14
6. Κοζάνη    7-7    14
7. ΠΑΟΚ Β’    13-13    13
8. ΠΟΤ Ηρακλής    9-9    12
9. Αιολικός    11-16    11
10. ΑΕΚ Β’ 9 αγ.    10-12    10
11. Απόλλων Πόντου    7-16    8
12. Καμπανιακός    9-19    6
13. Αλμωπός Αριδαίας——-
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass