Διακοπή στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2023 10:10

Οριστική είναι, πλέον, η διακοπή στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό.


Τα επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και σε περίπου 150 οπαδούς στη διάρκεια του δεύτερου σετ και που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι, με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν το προβάδισμα με 1-0 (25-19) και τους «πράσινους» το προβάδισμα στο δεύτερο με 18-10.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και μέσα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με το ματς να διακόπτεται αρχικά και στη συνέχεια ο διαιτητής να προχωρά στην οριστική διακοπή του. Αφού αρχικά ο ρέφερι έδωσε εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να μπουν στ’ αποδυτήρια, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε κι αφού τελείωσε το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο, η διακοπή ήταν μονόδρομος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass