Στόχος η νίκη για την Α.Ε. Κιλελέρ

*ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2023 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε η Α.Ε. Κιλελέρ την περασμένη Κυριακή στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Βατανιακό, αυτή τη φορά θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον Α.Ο. Τρικάλων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, καθώς ο οικοδεσπότης Απόλλων Λάρισας δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση στην Α’ τοπική κατηγορία, όπου κερδίζει άνευ αγώνα τον Παναγροτικό Νίκαιας.


Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καλή παρουσία στην αναμέτρηση με τον Βατανιακό και θα μπορούσαν με λίγη τύχη να πάρουν ακόμη και τους τρεις βαθμούς, εκφράζοντας και παράπονα για τους συνεργάτες του διαιτητή κ. Θεοχάρη, τους κ. Τασιόπουλο και Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας, που ανέκοψαν με ανύπαρκτα οφσάιντ επιθέσεις ποδοσφαιριστών της λαρισινής ομάδας.
Για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, που δεν παύει να είναι παράλληλα και ένα θεσσαλικό ντέρμπι, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κιλελέρ ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του και ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας γνωρίζει πολύ καλά πως σε τέτοια ματς μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, γι’ αυτό δίνει βαρύτητα και σε αυτόν τον τομέα. Η λαρισινή ομάδα θα είναι ιδανικό να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, αλλά και να μην μπορέσει να το κάνει αυτό, θεωρούμε και ο βαθμός θα είναι ένα θετικό πρόσημο, διότι οι γείτονες δεν παύει να διαθέτουν μια ομάδα που έχει παίκτες που αγωνίστηκαν στη Super League 2 και οι οποίοι είναι έμπειροι για τη Γ’ εθνική κατηγορία.
Σε κάθε περίπτωση, η Α.Ε. Κιλελέρ έχει ως στόχο να κερδίσει τον αγώνα και να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, και αν εξαιρέσουμε τον Μαγνησιακό, ο οποίος αποχώρησε από τη Γ’ Εθνική, και δυο-τρεις ακόμα ομάδες που δείχνουν αδύνατες, όλες σχεδόν οι υπόλοιπες είναι της ίδιας δυναμικότητας, με εξαίρεση και τέσσερις-πέντε που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και είναι ισχυρές (Σβορώνος, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Νέα Αρτάκη, Πιερικός, Αστέρας Λιανοκλαδίου).
Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε πως η Α.Ε. Κιλελέρ βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες και 18 βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα έχουν 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, με 22 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass