Περιμένοντας τη… Νίκη

ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΟΣΣΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΟΥ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2023 11:45

Μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό (1-1) το ηθικό στην ΑΕΛ είναι ανεβασμένο, αφού οι παίκτες της λαρισινής ομάδας επί ημερών Δερμιτζάκη αγνοούν την ήττα.


Στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας η λαρισινή ομάδα σίγουρα μπορεί να μην έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, πήρε τον ένα βαθμό και αν είχε καλύτερη διαιτησία τότε θα μπορούσε να έχε λιγότερες απώλειες σε έμψυχο δυναμικό. Επόμενος αντίπαλος είναι η Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ηλιάδη που αποβλήθηκε και στη θέση του μάλλον θα παίξει ο Θανάσης Γιανναράκης που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι στη θέση του Στάμου.
Στο μεταξύ δυο παίκτες, ο Κοσσονού και ο Στάμου, συμπλήρωσαν κάρτες και θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο Κοσσονού δε θα παίξει με την ΑΕΚ Β’ και ο Στάμου με τον Απόλλωνα Πόντου.
Ευχάριστο γεγονός είναι ότι επανήλθαν δριμύτεροι ο Όγκμποε και ο Νίνο. Ειδικά ο δεύτερος άλλαξε τη ροή του αγώνα και θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί ο Δερμιτζάκης  περισσότερο σε επόμενες αναμετρήσεις.
Γενικά ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει πληθώρα λύσεων, κάτι που κάνει τη λαρισινή ομάδα φαβορί απέναντι στη Νίκη Βόλου που το τελευταίο διάστημα περνάει αγωνιστική κρίση, αφού την περασμένη αγωνιστική στην Καρδίτσα έχασε από την Αναγέννηση εύκολα με 2-0.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ
Αλλαγή ημέρας προέκυψε για το ΔΣ της Super League 2. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο για αύριο Παρασκευή. Όμως μετά από αιτήματα των ΠΑΕ μετατέθηκε για την Τρίτη 5/12 στις 15:30.
Τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων.
Ενημέρωση σχετικά με συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και Ε.Π.ΑΘΛ.Α.
Ενημέρωση σχετικά με ΕΡΤ Α.Ε.
Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε πάροχο υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
Πρωτάθλημα U-19.
Διάφορα Θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass