ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ:

Είναι ένας αγώνας τριών βαθμών…

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2023 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

«Είναι ένα αγώνας τριών βαθμών στον οποίο δεν πρόκειται ούτε να κριθεί ο πρωταθλητής ούτε ο δευτεραθλητής. Είναι ένας αγώνας ψυχολογίας.

Αυτό που θέλω είναι να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Αν είμαστε καλύτεροι να κερδίσουμε, εάν είναι καλύτεροι να χειροκροτήσουμε. Μην ξεχνάμε ότι θα παίξουμε και πλέι-οφ με τον Λεβαδειακό. Συνολικά θα δώσουμε τέσσερα παιχνίδια». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης στους παίκτες του, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στη Λιβαδειά.
Ο προπονητής καθημερινά υποβάλλει τους παίκτες του σε προβολή βίντεο, ενώ την παραμονή του αγώνα αναμένεται να δείξει και τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου για τον οποίο λέει ότι έχει υψηλή ποιότητα.
Το ευχάριστο είναι ότι, πλην του Σάρατε, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεσή του και σημαντική είναι η επιστροφή του Όγκμποε που πιθανόν να μην είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά θα είναι ετοιμοπόλεμος. Πάντως, έχει καλή ψυχολογία ο παίκτης της ΑΕΛ, αφού πληροφορίες θέλουν να βραβεύεται ο ίδιος, αλλά και ο Δερμιτζάκης, ως καλύτερος παίκτης και προπονητής αντίστοιχα, για την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά στην εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών.
Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ι. Νταβέλης μίλησε στους παίκτες και ζήτησε να δείξουν κατανόηση σε προβλήματα που υπάρχουν, ενώ τόνισε ότι, όπως τον περασμένο Αύγουστο μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους, το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και τώρα.
Χθες μπήκαν στους λογαριασμούς των παικτών χρήματα και οι ποδοσφαιριστές μιλώντας είπαν ότι δείχνουν κατανόηση και αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα των δύο αγώνων με Λεβαδειακό (εκτός) και Νίκη Βόλου (εντός) που θα είναι τα κρισιμότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου.

 

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΒΙΑΣ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Super League 2 ενώνει τη φωνή της με το Strong Me -Κίνημα για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας- και αφιερώνει την προσεχή αγωνιστική στις δεκάδες γυναίκες στη χώρα μας που έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας την ίδια τους τη ζωή.
«Βγάζουμε κόκκινη κάρτα στη βία κατά των γυναικών και γινόμαστε το τείχος προστασίας για όλες εκείνες που ζουν καθημερινά μέσα στον φόβο. Είμαστε με τα θύματα. Καμία ανοχή. Μαζί σπάμε την εκκωφαντική σιωπή. Σπάμε τον κύκλο της κακοποίησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΦ. MONSTERS αναφέρει τα εξής: «Το έργο είναι στημένο και στα μέτρα σας. Όποιος ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας γνωρίζει το πόσο εύκολο είναι να οριστεί ένας αγώνας ποδοσφαίρου χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ωστόσο, τα μπερδέματα ξεκινούν όταν σε αυτή τη διαδικασία εμπλέκονται άνθρωποι του παρασκηνίου, νονοί της νύχτας, δημοσιογράφοι και ιμιτασιόν μπράβοι. Οι μεγαλοχορηγοί με τους στρατούς έμμισθων οπαδών γίνονται οι μοχλοί πίεσης ή «διακίνησης» και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που θέλουν αυτοί ανακατασκευάζοντας τις αρχικές αποφάσεις και πετυχαίνοντας τις περισσότερες φορές τους όποιους στόχους έχουν θέσει.
Αυτός που είναι δυνατός στο παρασκήνιο κάνει ό,τι γουστάρει και οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν και προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες, μέχρι να γίνουν «Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη».
Ένα από τα πολλά πράγματα που σιχαινόμαστε είναι η σοβαροφάνεια και σε συνδυασμό με τη ρήξη που έχουμε έρθει με το λεγόμενο μοντέρνο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το περιμέναμε ο αγώνας της ομάδας μας να αλλάξει ημέρα. Φαίνεται άλλωστε ποιος έχει επιλεγεί φέτος από τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα του άνωθεν ποδοσφαιρικού κατεστημένου για να πάρει το χρυσό εισιτήριο της ανόδου. Τα έχουμε ξαναπεί: Δεν μπορούμε να είμαστε η δική σας επιλογή, η ΑΕΛ ήταν και θα είναι επαναστατική».

 

ΜΟΝΟ ΣΕ ...ΒΟΙΩΤΟΥΣ
«Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), με την επίδειξη ΑΜΚΑ και αστυνομικής ταυτότητας, η οποία θα πρέπει να αναγράφει ως τόπο κατοικίας τον Νομό Βοιωτίας». Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ομάδα του Λεβαδειακού για τη διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι ΑΕΛ-Λεβαδειακού.
Σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει ότι “από σήμερα, Παρασκευή (24/11) βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων μας τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2 2023-24 με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (27/11, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 1 και 3: 10€
Θύρα 6: 10€
Θύρα 2 VIP: 30€
Η είσοδος είναι δωρεάν για τις γυναίκες στις θύρες 1 και 3 του γηπέδου, καθώς και για τα παιδιά στη θύρα 3.
Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), με την επίδειξη ΑΜΚΑ και αστυνομικής ταυτότητας, η οποία θα πρέπει να αναγράφει ως τόπο κατοικίας τον Νομό Βοιωτίας.
Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή: Έως τις 18:00
Σάββατο: 10:00-15:00
Δευτέρα: 09:00-14:00
Μετά τις 14:00 της Δευτέρας θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του γηπέδου”.

 

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ
Ο ΠΟΤ Ηρακλής, με τον Περικλή Αμανατίδη πλέον στον πάγκο του, ευελπιστεί να κάνει το 2x2, καθώς φιλοξενεί σήμερα στη Χαλάστρα την ουραγό ΑΕΚ Β’ που ναι μεν είναι ξεκούραστη, αλλά και χωρίς νίκη για τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3 με 3-8 τέρματα).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Καμπανιακού, ΠΟΤ Ηρακλής - ΑΕΚ Β’
ΑΥΡΙΟ
12:00 Μυτιλήνης, Αιολικός - Καμπανιακός
15:00 Μακεδονικού, Μακεδονικός - Απόλλων Πόντου
15:00 Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου
ΔΕΥΤΕΡΑ
Λεβαδειακός - ΑΕ Λάρισας
ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ Β’, Κοζάνη

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός     9 αγ.    22 β.
2. ΑΕΛ    8     17
3. Νίκη Βόλου    8    15
4. Κοζάνη    8     13
5. Μακεδονικός     8    13
6. Αναγέννηση Καρ.     8    11
7. ΠΑΟΚ Β΄    8    10
8. ΠΟΤ Ηρακλής     8    8
9. Αιολικός    8     8
10. Καμπανιακός    7    6
11. Απόλλων Π.    8     5
12. ΑΕΚ Β’    6     4
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα Super League 2, 2023-24 με απόφαση του Δ.Σ. της Διοργανώτριας (26.9.23).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass