Κανονικά η προπόνηση της ΑΕΛ

ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2023 13:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Κανονικά επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ,

καθώς το εσωτερικό πρόβλημα που προέκυψε, όπως έγραψε χθες η «Ε», διευθετήθηκε και οι «βυσσινί» πλέον επικεντρώνονται στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.
Η λαρισινή ομάδα θα αγωνιστεί με στόχο να κατακτήσει νικηφόρο αποτέλεσμα, κάτι που κάνει άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια και θέλει να δώσει μια συνέχεια στις επιτυχίες, που την έχουν οδηγήσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο, του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μεν σημαντικό, διότι παίζουν οι δύο πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σίγουρα δεν τελειώνει το Πρωτάθλημα στην 11η αγωνιστική.
Αν εφαρμόσουν σωστά αυτά που γίνονται καθημερινά στις προπονήσεις, τότε οι πιθανότητες για να πάρει η ΑΕΛ ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα είναι πολλές, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους υψηλούς στόχους, όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται συνήθως ποιος είναι καλύτερος.
Από αγωνιστικής πλευράς, το ευχάριστο είναι πως μετά τον Νίνο ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ο Μάριος Όγκμποε, με αποτέλεσμα ο τεχνικός των «βυσσινί» να έχει περισσότερες λύσεις στον επιθετικό τομέα και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον εν λόγω ποδοσφαιριστή.
Λογικά η ενδεκάδα θα είναι αυτή που τελευταία… κερδίζει και το πιθανό σχήμα θα αποτελούν οι: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Στάμος, Μαϊδανός, Πλέγας, Αντράντα, Οτορμίν, Κοσσονού, Πεντρόσο, Μαυριάς.
Φυσικά μετά τη σημερινή προπόνηση ο Καβαλιώτης προπονητής θα καταλήξει στην ενδεκάδα και θα αποφασίσει αν πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή στο παραπάνω σχήμα.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ-ΑΕΛ
Δύο ματς, από τον 1ο Όμιλο, θα μεταδοθούν από το κανάλι της Super League 2 στο Youtube (SL2 Channel). Η διοργανώτρια αρχή όρισε στις 15:00 την αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Super League 2, ανάμεσα στον Λεβαδειακό με την ΑΕΛ, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής με διαδικτυακή μετάδοση από το επίσημο κανάλι της Super League 2. Το άλλο παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τον 1ο Όμιλο είναι το Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου μεθαύριο Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 15:00.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass