ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΦΑΛΑΝΗΣ

Συμμετείχαν στον Μαραθώνιο Αθηνών

*ΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 57 ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2023 12:01

Ο Σύλλογος Δρομέων Φαλάνης συμμετείχε στον 40ό Επετειακό Μαραθώνιο Αθηνών, καθώς και στους παράλληλους αγώνες των 5 και 10 χλμ., οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023, με συνολικά σαράντα δρομείς.

Η εμπειρία για τους περισσότερους ήταν πρωτόγνωρη, τα συναισθήματα ήταν ιδιαίτερα κατά την είσοδο των αθλητών στο επιβλητικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η συμμετοχή του Συλλόγου είχε και έναν ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα. Όλοι οι δρομείς αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, για τη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, καθώς και για τα θύματα και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες, οι οποίες έπληξαν τη Θεσσαλία, αλλά και τη Φαλάνη.
«Ως Σύλλογος Δρομέων Φαλάνης υποσχεθήκαμε να μην ξεχάσουμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα «παιδιά» μας και τους ανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα στα Τέμπη. Στις 26 Μαρτίου 2023, τιμήσαμε τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν, τρέχοντας μια απόσταση 32 χλμ. από τη Λάρισα έως το σημείο «μηδέν», τελώντας ένα τρισάγιο στη μνήμη τους.
Με τον Σύλλογο συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών βρισκόμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, θέλοντας με τον τρόπο μας να συμβάλλουμε στην προσπάθειά του, ώστε να μην ξεχαστεί το τραγικό δυστύχημα.
Ο Σύλλογός μας προχώρησε στην κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης προς την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας για τη διεξαγωγή ενός ετήσιου «δρόμου μνήμης» για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών, ο οποίος θα διεξάγεται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου, αρχής γενομένης από την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, ενημερώνοντας τον Σύλλογο συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών και οργανώνοντας με τον δικό μας τρόπο έναν δρόμο μνήμης, μνημόσυνο και όχι αγώνα. Χωρίς την παραμικρή εμπλοκή φορέων για οικονομική ενίσχυση (Περιφέρεια ή Δήμοι), χωρίς μετάλλια, χωρίς χρώματα, χωρίς φασαρία, χωρίς ατομικότητες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
*Η ομαδική φωτογραφία όσων συμμετείχαν στην εκδρομή του Συλλόγου για τον 40ό Α.Μ.Α., με την μπλούζα, η οποία μνημονεύει τις 57 ψυχές των θυμάτων, είναι μια ελάχιστη πράξη σεβασμού της μνήμης τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass