Διπλά κερδισμένη η ΑΕΛ

*ΧΘΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2023 13:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Διπλά κερδισμένη ήταν η ΑΕΛ, η οποία μπορεί να μην αγωνίστηκε την 9η και 10η αγωνιστική,

όμως πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον Λεβαδειακό, ο οποίος ηττήθηκε προχθές στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 2-0 και η λαρισινή ομάδα παρέμεινε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς χθες η Νίκη Βόλου έχασε από τον Μακεδονικό με σκορ 2-1.
Αποτελέσματα ιδανικά για τους «βυσσινί», οι οποίοι την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία στη Λιβαδειά εάν κερδίσουν τον Λεβαδειακό να δείξουν πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες για να κάνει το όνειρο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία πραγματικότητα.
Ακόμη και η ισοπαλία, όμως, δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα και όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε η συγκεκριμένη αναμέτρηση παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Από αγωνιστικής πλευράς, το ευχάριστο για τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και θα έχει στη διαθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και περισσότερες λύσεις.
Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και ηθικόν ακμαιότατον, μετά και τα δύο δώρα από την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Μακεδονικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται υπέρμετρος ενθουσιασμός, διότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και να γίνουν προσωπικές θυσίες, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
«ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
Η Νίκη Βόλου, λοιπόν, απώλεσε την ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση του Α’ Ομίλου της Super League 2 και να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Μακεδονικό, σε αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τέρμα του Ζαφειράκη στο 30’ και αυτογκόλ του Αναστασίου στο 41’, πήρε το «τρίποντο» και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, μαζί με την Κοζάνη. Οι γηπεδούχοι, που έχασαν πέναλτι με τον Μοράρ στο 70’, απλά μείωσαν στο 89’ με τον Κάσσο και παρέμειναν τρίτοι, πίσω από την ΑΕΛ.
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Super League 2 έχουν ως εξής:
Καμπανιακός-ΠΟΤ Ηρακλής    1-3
Απόλλων Πόντου-Αιολικός    0-1
Αναγέννηση Κ.-Λεβαδειακός    2-0
Νίκη Βόλου-Μακεδονικός    1-2
ΑΕΚ Β’-Κοζάνη    αναβολή
Ρεπό: ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΛ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγώνες)
1. Λεβαδειακός    22-9 αγ.
2. ΑΕΛ    17
3. Νίκη Βόλου    15
4. Κοζάνη    13
5. Μακεδονικός    13
6. Αναγέννηση Καρδίτσας    11
7. ΠΑΟΚ Β’    10
8. ΠΟΤ Ηρακλής    8
9. Αιολικός    8
10. Καμπανιακός    6-7 αγ.
11. Απόλλων Πόντου    5
12. ΑΕΚ Β’    4-6 αγ.
13. Αλμωπός Αριδαίας    —-
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα Super League 2, 2023-24, με απόφαση του Δ.Σ. της Διοργανώτριας (26.9.23).Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11η)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΟΤ Ηρακλής-ΑΕΚ Β’
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Αιολικός-Καμπανιακός
Λεβαδειακός-ΑΕΛ
Μακεδονικός-Απόλλων Πόντου
Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου
Ρεπό: Κοζάνη, ΠΑΟΚ Β’
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Κ-19
Σήμερα στα γραφεία της Διοργανώτριας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Super League 2 2023-24. Το Πρωτάθλημα Νέων Κ -19 θα διεξαχθεί σε τέσσερις Ομίλους με τη συμμετοχή πέντε ομάδων (δεν μετέχουν οι Β’ ομάδες). Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, θα διεξαχθεί Final Four ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η έναρξη του Πρωταθλήματος, σε συνέχεια αιτημάτων των ΠΑΕ, μετατέθηκε για τις 10 Δεκεμβρίου 2023.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass