Ο Λαρισαίος Α. Γκατζούλης επιστρέφει στην Εθνική…

Δημοσίευση: 18 Νοε 2023 12:05

Μαζί στο ΓΣΛ, μαζί στο Μαρούσι, μαζί στον Ολυμπιακό μαζί και στην Εθνική… Ο λόγος για τον Λαρισαίο τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ Βασίλη Σπανούλη και τον Λαρισαίο γυμναστή Ανδρέα Γκατζούλη που επιστρέφει με εισήγηση Σπανούλη στην Εθνική μπάσκετ.

Στην Εθνική ομάδα έχει εργαστεί στην Κίνα, επί θητείας Παναγιώτη Γιαννάκη.
Το επιτελείο των συνεργατών του Βασίλη Σπανούλη ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Ο Ηλίας Καντζούρης, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος θα είναι τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και ο Ανδρέας Γκατζούλης ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.
Ο Ηλίας Καντζούρης είναι προπονητής της γαλλικής Λιμόζ και έχει διατελέσει και στο παρελθόν μέλος της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών, ως συνεργάτης του Αντρέα Τρινκιέρι το 2013 στο Ευρωμπάσκετ εκείνης της χρονιάς.
Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος είναι συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό και είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών από το 2021, δίπλα στον Δημήτρη Ιτούδη στο Ευρωμπάσκετ 2021 και το Παγκόσμιο κύπελλο 2022.
Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος είναι συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών το 2017, ως συνεργάτης του Κώστα Μίσσα στο Ευρωμπάσκετ εκείνης της χρονιάς. Εχει συμμετάσχει επίσης στα τεχνικά επιτελεία των Εθνικών U18 και U16.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass