×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/350763

Π. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ: Τέσσερις αγώνες μια κατηγορία…

*ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΚΟΣΣΟΝΟΥ *Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΝΟΥΝΙΕΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2023 10:11

Του Σωτ. Κέλλα

«Αν ο Λεβαδειακός κερδίσει όλα τα παιχνίδια, τότε να τον χειροκροτήσουμε και να του δώσουμε συγχαρητήρια για την άνοδο» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ, Παύλου Δερμιτζάκη, προς τους παίκτες του. Αλλά πριν καλά-καλά τελειώσουν, ήρθε η ισοπαλία με τον Μακεδονικό (2-2), που ουσιαστικά μείωσε τη διαφορά της λαρισινής ομάδας σε πέντε βαθμούς (και τρεις στα πλέι οφ).

Ενόψει, μάλιστα, του αγώνα με τον Λεβαδειακό τη μεθεπόμενη Κυριακή, ο Δερμιτζάκης είπε ότι στα τέσσερα παιχνίδια με την ομάδα της Λειβαδιάς θα κριθεί η άνοδος. Αυτά θα είναι τα πιο σημαντικά και οι αγώνες με τη Νίκη Βόλου, αφού οι υπόλοιπες ομάδες είναι σε χαμηλότερο επίπεδο, όπως έδειξε μέχρι τώρα η αγωνιστική τους κατάσταση.
Το παιχνίδι που θα δώσει η ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό θα είναι η πρώτη μεγάλη μάχη από τις τέσσερις συνολικά (οι δύο ομάδες, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθούν αντιμέτωπες και στα πλέι οφ).
Πάντως, αυτό που προκαλεί μέχρι τώρα εντύπωση είναι ότι το Πρωτάθλημα δείχνει από τον πρώτο γύρο να έχει ξεκάθαρα φαβορί και αυτά είναι οι ομάδες του Λεβαδειακού, της ΑΕΛ και της Νίκης Βόλου.
Στο μεταξύ, η ΑΕΛ έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί αντίπαλος για φιλικό, ενώ αν δεν βρεθεί, θα γίνει οικογενειακό διπλό.
ΒΑΠΤΙΣΗ
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και βάπτιση, καθώς ο Κοσσονού θα γίνει χριστιανός, όπως είχε πει το καλοκαίρι. Το μυστήριο θα γίνει το απόγευμα και πληροφορίες θέλουν η τέλεσή του να γίνει από τον π. Άνθιμο Ρατς στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής.
Υπενθυμίζουμε ότι ένας ακόμα παίκτης της ΑΕΛ είχε βαπτιστεί χριστιανός, ο Φιορίν Ντουρμισάι, και το μυστήριο είχε τελεσθεί στα Μύρα, στην Παναγία Κριτσιλαριώτισσα, από τον π. Βησσαρίωνα Μπλέτσα, με κουμπάρο τον Δημήτρη Καραγιάννη.

Ο ΝΟΥΝΙΕΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

noynies.jpg
Ο Σέρτζιο Νούνιες, ο 23χρονος Ουρουγουανός πρώην παίκτης της ΑΕΛ, μπορεί να έφυγε επεισοδιακά από τη λαρισινή ομάδα, αλλά στη χώρα του ξαναβρήκε τη φόρμα του, καθώς αγωνιζόμενος με την Τσέρο Λάργκο στην Α’ κατηγορία της χώρας του σε 4 αγώνες έχει πετύχει τρία γκολ. Μάλιστα, σκόραρε χθες κατά της ομάδας που τον ανέδειξε, της Πενιαρόλ, εκτός έδρας (1-1) και αποθεώθηκε από τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους. Πληροφορίες θέλουν ομάδα της χώρας μας να του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας για τον Ιανουάριο.

 

Σαν σήμερα έφυγε ο Ντε Νίγκρις

Σαν σήμερα, το 2009, μια ημερομηνία από αυτές που δεν θες να θυμάσαι, αλλά παράλληλα δεν μπορείς να ξεχάσεις, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο παίκτης της ΑΕΛ Αντόνιο Ντε Νίγκρις, σε ηλικία μόλις 31 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το λαρισινό.
Ο αδικοχαμένος επιθετικός της ΑΕΛ είχε γεννηθεί την Πρωταπριλιά του 1978. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη μεξικανική Μοντερέι, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και το 2002. Στη συνέχεια, πέρασε από πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων, στις Βιγιαρεάλ, Πούμας, Σάντος και Γκαζιάντεσπορ. Στην ΑΕΛ πρόλαβε να αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια του Πρωταθλήματος. Με την Εθνική ομάδα του Μεξικού είχε τέσσερα γκολ σε 16 συμμετοχές.

Gallery άρθρου

{gallery}350763{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass