ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Σωματεία με πολίτες Α’ και Β’ κατηγορίας

Δημοσίευση: 15 Νοε 2023 10:00

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας, από τον Ποσειδώνα Λάρισας, επισημαίνονται σε επιστολή τα εξής:

«Την πρωτόγνωρη, αναιτιολόγητη και απόλυτη άρνηση για διάθεση χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων σε σωματείο του Δήμου Λαρισαίων αντιμετωπίζουν τα μέλη του, με το αίτημά τους από τις 5 Ιουλίου 2023 να παραμένει αναπάντητο, ενώ η δημοτική εγκατάσταση ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 4 Σεπτεμβρίου 2023. Το σωματείο κλήθηκε από τους ιθύνοντες και συμμετείχε στην ενημερωτική συνάντηση με τα άλλα δύο σωματεία της πόλης, όμως προπονήσεις ξεκίνησαν μόνο τα άλλα δύο σωματεία και εμείς έπρεπε να περιμένουμε να βρεθεί λύση στο δυσεπίλυτο μάλλον πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος και η υπάλληλος της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου. Να σημειωθεί εδώ ότι οι 11 ομάδες του Βόλου κολυμπούν -μετά τις καταστροφικές πλημμύρες- σε μία πισίνα 50 μέτρων με 8 διαδρομές, ενώ στα Τρίκαλα 7 ομάδες μοιράζονται μία πισίνα 25 μέτρων και 5 διαδρομών. Απορίας άξιον είναι πως ο Δήμος Λαρισαίων δεν μπορούσε να «χωρέσει» τα συμφέροντα 3 σωματείων σε μία πισίνα 50 μέτρων με 10 διαδρομές;;;!!! Χωρούσαν μόνο αυτά των δύο προφανώς! Πώς θα σας φαινόταν εάν ήσασταν πολίτης της Λάρισας και μέλος ενός καθ’ όλα νόμιμου σωματείου, εγγεγραμμένου στο μητρώο της ΓΓΑ, το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις και παρ’ όλα αυτά δεν είχατε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Δήμου; Πώς θα φαινόταν στα παιδιά σας εάν οι αθλητές των υπόλοιπων ομάδων της πόλης χρησιμοποιούσαν κανονικά την εγκατάσταση, ενώ στα ίδια απλά απαγορεύεται; Προφανώς οι άλλες οικογένειες είναι πολίτες Α’ κατηγορίας ή πληρώνουν περισσότερα δημοτικά τέλη ή έχουν -για κάποιον λόγο που εμείς δεν γνωρίζουμε- διαφορετικά προνόμια!
Υ.Γ.: Και για να σας προλάβουμε, παρακαλούμε θερμά στην απάντηση που σίγουρα θα συντάξει η ΔΗΚΕΛ να μην εμπλέξει τεχνηέντως τη διάθεση στις 03.11.2023 μίας διαδρομής για 2 ώρες κάθε Τετάρτη και Σάββατο προς το σωματείο μας. Αυτή έγινε εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚΛ, στο οποίο μας είχε παραχωρηθεί μία διαδρομή για 6 ώρες κάθε μέρα της εβδομάδας. Αλήθεια, ποιο άλλο τμήμα συμπύκνωσε 36 ώρες προπόνησης σε 4;;;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass