Πάλεψε φιλότιμα στη Σκόπελο ο Φοίβος

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ, Σ’ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ… ΔΙΔΑΞΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2023 11:30

Σε μια γιορτή του βόλεϊ, σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φοίβου, αν και κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, τελικά ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 σετ από τον Α.Ο. Σκοπέλου για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών.


Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι κερδίζοντας το πρώτο σετ με 22-25. Με συμπαγή άμυνα και παίζοντας πολύ ωραίο βόλεϊ έδειχνε ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη μέσα στη Σκόπελο, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είναι εκ των φαβορί για άνοδο. Στη συνέχεια, όμως, αφενός η πίεση της αντίπαλης ομάδας, με πολύ έμπειρες παίχτριες στη σύνθεσή της και αφετέρου η κούραση από το ταξίδι, αλλά και το ένθερμο κοινό που δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα υπέρ των γηπεδούχων, υποχρέωσαν τον Φοίβο σε ήττα.
Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός ότι η λαρισινή ομάδα αγωνίστηκε με τέσσερις παγκορασίδες και δύο κορασίδες στη σύνθεσή της.
Η διοίκηση του Α.Ο. «Φοίβος» ευχαρίστησε τη διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου και την «ψυχή» της ομάδας, τον κόουτς Γιάννη Τσακάλη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία, εκφράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές των δύο ομάδων, τους διαιτητές και τους φιλάθλους για την κόσμια συμπεριφορά.
Στον αγώνα παρευρέθηκε και ο παλαίμαχος της ΑΕΛ Γιώργος Πλίτσης, καθώς η κόρη του αγωνίζεται με τη φανέλα του Φοίβου, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους της Σκοπέλου.
ΦΟΙΒΟΣ (Γαλάνης): Δουμπαλά, Κουτσονίκου, Μπίλλη, Προβίδα, Θανασιά, Κατσικανή, Μουχτή, Μανακούσιου, Γουιγούη, Κελεσίδη, Γεωργατζιά, Πλίτση, Φαρασλή, Λαρισσινού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass