Οταν ο Δερμιτζάκης ρώτησε για το πλάνο…

*Δύο μέρες ξεκούραση στους παίκτες *Επιστρέφουν την Τρίτη Όγκμποε και Νίνο

Δημοσίευση: 13 Νοε 2023 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των παικτών στο Ael Fc arena έχει σχεδόν τελειώσει προχθές μετά την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β 2-0... Ο Δημήτρης Στάμου ετοιμάζεται να φύγει και τότε ο παρευρισκόμενος προπονητής της λαρισινής ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης αποφασίζει να κάνει εκείνος μια ερώτηση στον παίκτη του...


Ποια ήταν... «Το πλάνο της ομάδας ακολουθήθηκε και αν κάτι ήθελες να αλλάξεις τι θα άλλαζες;».
Αιφνιδιάστηκε ο Στάμου που έδειξε αμήχανος και αποκάλυψε ότι το πλάνο ήταν καλό, αλλά οι παίκτες είχαν μια αδυναμία... Συγκεκριμένα παραδέχθηκε ότι στις επιθετικές στατικές φάσεις δεν έγιναν αυτά που είχε πει ο προπονητής, αφού η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε καμία.
Εμείς θα προσθέσουμε όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε, αλλά από μια επιθετική στατική φάση δέχθηκε και τη μοναδική ουσιαστικά φάση που έκανε ο ΠΑΟΚ Β’ και κέρδισε το πέναλτι.
Δεν είναι δυνατόν στη μετάβαση μιας επιθετικής στατικής φάσης να δέχεται απειλή και ευτυχώς ο Σουλούκος απέκρουσε το πέναλτι (ο Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για την ικανότητα του τερματοφύλακα) και δεν μπήκε η ομάδα σε περιπέτειες.
Στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων είπε ο προπονητής: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σ’ όλο τον οργανισμό γιατί ομάδα δεν είναι μόνο τα παιδιά που αγωνίζονται, αλλά είναι όλα τα στελέχη αυτής, αλλά ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, για το ό,τι πετύχαμε, που ήταν και ο στόχος μας, της δεύτερης τετράδας παιχνιδιών, δηλαδή με Μακεδονικό, Καρδίτσα, Κοζάνη και σήμερα με ΠΑΟΚ Β’ μια καλή βαθμολογική συγκομιδή. Αλλά δεν είναι μόνο η βαθμολογική συγκομιδή, είναι ότι προσπαθούμε να βγάλουμε όσο γίνεται περισσότερα και καλύτερα πράγματα αγωνιστικά. Άρα αυτήν τη στιγμή, αν δεν κάνω λάθος είμαστε μια ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση και να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε να έχουμε και την καλύτερη άμυνα. Άρα να δημιουργήσουμε ισορροπίες».
Πάντως, αφού αναφερόμαστε στον Δερμιτζάκη, να αναφέρουμε ότι έχει εικόνα και για τις μικρές ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη Πέμπτη είδε την αναμέτρηση της Κ-19 με την αντίστοιχη του Ηρακλή, όπου έχασαν οι «βυσσινί» με 1-0.
Σήμερα και αύριο οι παίκτες της ΑΕΛ θα έχουν δύο μέρες ξεκούρασης, ενώ αύριο περιμένει ο προπονητής να δει στην προπόνηση και τους Όγκμποε και Νίνο που αποθεραπεύτηκαν. Στον επόμενο αγώνα σε δεκαπέντε μέρες στη Λιβαδειά κόντρα στο Λεβαδειακό θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Σάρατε.
Τέλος είπε ότι μια φορά στις δεκαπέντε μέρες περίπου θα υπάρχει μια μέρα ενημέρωσης του προπονητή σε εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ομάδα.

 

Παραλειπόμενα από τον αγώνα ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β΄ 2-0

 

DSCN4382.jpgΣτο παιχνίδι βρέθηκε ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος και πίσω του διακρίνεται ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Λάρισας Δημήτρης Καπετανόπουλος με τον προπονητή των μικρών Θανάση Τριανταφυλλόπoυλο.

 

NVA_0488.jpgΣτον αγώνα παρών και ο νέος πρόεδρος του ΕΑΚ Χρήστος Μαϊμουλιώτης, που δεχόταν τα συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων (αναμένεται η ανακοίνωση του ΦΕΚ).

 

NVA_0502.jpg

Ο δρόμος δείχνει προς Λιβαδειά…. Φαίνεται να λέει ο φίλαθλος ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

 

DSCN4371.jpg

Η αγάπη για την ΑΕΛ είναι παντοτινή…

 

DSCN4388.jpgΟ κορυφαίος παίκτης για πολλούς που ανέδειξε το λαρισινό ποδόσφαιρο, ο Βασίλης Καραπιάλης, ανάμεσα σε δύο πρώην αντιπροέδρους της ΠΑΕ ΑΕΛ, τον Ζήση Ντελόπουλο και τον Σταύρο Πουλαράκη. Με τον Καραπιάλη συζήτησαν δύο παλαίμαχοι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Πουρλιοτόπουλος και ο Μαλιούφας, που βρέθηκαν στο Ael Fc Arena. Πουρλιοτόπουλος είναι ο υπεύθυνος των «μικρών» του ΠΑΟΚ.

 

NVA_0673.jpgΚαμία σχέση ο περσινός Ιωσηφίδης του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας με τον φετινό που ήταν… αρνάκι.

 

NVA_0649.jpg

Οι ηλεκτρονικοί πίνακες παραμένουν σβηστοί… Για πόσο άραγε;

 

DSCN4366.jpgΣε πελάγη ευτυχίας ο πατέρας Σουλούκου για την απόκρουση του πέναλτι του γιου του Στέφανου. Δίπλα του ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Άγγελος Βέρτζος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass