Νίκη για την ΑΕΛ μετά από διπλή ανατροπή

Επί του Ηρακλή Λάρισας με 4-2

Δημοσίευση: 12 Νοε 2023 12:35

Χορταστική η πρεμιέρα στο «Γ. Μητσιμπόνας» Β’ στο παιχνίδι της ΑΕΛ (1) με τον Ηρακλή Λάρισας (1) για τον 1ο Όμιλο της Κ-15. Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 4-2 σ’ ένα παιχνίδι που σημειώθηκε διπλή ανατροπή. Τσούμαρης και Ζντούπης ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ΑΕΛ και τον Ηρακλή αντίστοιχα πετυχαίνοντας από δύο γκολ.


Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 6’ με τον Τσούμαρη που βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα, ενώ στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 20’ ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ζντούπης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσανούκας από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Τελικά το γκολ της ισοφάρισης για τους «κυανόλευκους» ήρθε στο 42’ με το εύστοχο πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) του Ζντούπη (1-1).
Στο 50’ ο Ηρακλής ανέτρεψε το σκορ και προηγήθηκε με 2-1 όταν μετά από κόρνερ του Θάνου, ο Ζντούπης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Τσούμαρη στο 58’, ενώ στο 64’ ο Μπόλης έκανε τη ανατροπή για τους «βυσσινί» γράφοντας το 3-2. Το τελικό 4-2 για την ΑΕΛ διαμόρφωσε στο 74’ ο Τζάρτας με κοντινό πλασέ.
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αγραφιώτης, Αμίτσας, Ιωσηφίδης, Φετβατζής, Σφόρτσας, Τζήμας, Βασιλείου, Τσούμαρης, Τζάρτας, Τσιανάβας (Μακεντούδης, Παλλίδης, Μπόλης, Γκόβαρης, Χαρατσής, Κοψαχείλης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παναγιώτου, Σουλιώτης, Μπακογιάννης, Τρουβάς, Παπαδήμας, Θάνος, Ζντούπης, Βουτσιλάς, Γαρτσιώνης, Τσανούκας, Κούρτης (Χρυσόπουλος, Νότας, Παρούσης)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass