Σήμερα τα επίσημα δοκιμαστικά στην «7η Ανάβαση» Ελασσόνας

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Δημοσίευση: 11 Νοε 2023 11:30

Στους ρυθμούς της «7ης Ανάβασης» κινείται η Ελασσόνα, με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ανυπομονούν να βρεθούν κοντά στον αγώνα.

Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, με τους 69 οδηγούς, αριθμός ρεκόρ για την Ανάβαση Ελασσόνας αλλά και για το θεσμό, να δηλώνουν έτοιμοι για την «μάχη» του Σαββατοκύριακου και σίγουρα θα ανταμείψουν με το θέαμα που θα προσφέρουν τους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν την όμορφη διαδρομή των 3,8 χλμ., που είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη.
Από την πλευρά της η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.
Οι άνθρωποι της ΛΑΜΚΕ έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά και η διαδρομή είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τους επίδοξους νικητές.
Οι εκδηλώσεις για την 7η Ανάβαση Ελασσόνας ξεκίνησαν χθες Παρασκευή, στο service park της διοργάνωσης, όπου πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων.
Σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 10 θα κλείσει ο δρόμος και στις 11 θα ξεκινήσουν τα επίσημα δοκιμαστικά.
Να υπενθυμίσουμε, ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «7η Ανάβαση Ελασσόνας», θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης, από τη διασταύρωση των οδών 6ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή στην πόλη της Ελασσόνας) έως και τη διασταύρωση Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης με Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας, το Σάββατο (11-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-17.00 και την Κυριακή (12-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-16.00.
Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 μετά από συμφωνία και σε συνεργασία με τη ΛΑΜΚΕ, θα μεταδώσει σε live streaming των αγώνα, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι και η εφημερίδα «Ελευθερία».
Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα γίνει αύριο Κυριακή 12 Νοεμβρίου από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στο Youtube.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass