Πανέτοιμη για νέα νίκη η ΑΕΛ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA TON ΠΑΟΚ Β’ (15:00)

Δημοσίευση: 11 Νοε 2023 11:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με στόχο να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 15:00 στο AEL FC ARENA, τον πάντα υπολογίσιμο και επικίνδυνο ΠΑΟΚ Β’.


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 και οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.
Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, το ηθικό είναι ανεβασμένο μετά τα πολύτιμα διπλά στην Καρδίτσα και στην Κοζάνη με το ίδιο σκορ (0-2), εντός έδρας η λαρισινή ομάδα θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας το κυνήγι του πρωτοπόρου Λεβαδειακού.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης γνωρίζει πολύ καλά πως κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και το σημερινό χαρακτηρίζεται δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ Β’ είναι μια ομάδα με νέα παιδιά, που φιλοδοξούν να ανέβουν στην πρώτη ομάδα και ασφαλώς έχουν κίνητρα.
Γι’ αυτό οι παίκτες της ΑΕΛ, που αναμένεται πως θα έχουν τη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων, καλούνται να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να αγωνιστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος της σημερινής αναμέτρησης.
Την αποστολή, που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, απαρτίζουν οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Στάμου, Καλουτσικίδης, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Πλέγας, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Πατράλης, Αντράντα, Κοσσονού, Κ. Παπαγεωργίου, Οτορμίν, Μαυριάς, Πεντρόσο, Μπρου και Βλιώρας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τομπίας Ζοέλ Σάρατε, Μάρκος Νίνο, Μάριος Ογκμπόε και για αγωνιστικούς λόγους οι Λάμπρος Αντωνόπουλος, Μαξίμ Μαξιμένκο, Στέργιος Παρασκευάς, Βασίλης Αρσένης, Κυριάκος Ζησούλης, Παναγιώτης Νινίκας, Σπύρος Ρούσης και Νίκος Κουκουράβας.

 

Ο ΠΑΟΚ Β’
Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η τελευταία προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ Β’ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, με τον Αλέξη Αλεξιάδη να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μοναστηρλή, Τσιόπτση, Παντεκίδη, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Γιαξή, Κιτσάκη, Τασιούρα, Κωττά, Γρόσδη, Νινούα, Τσίκο, Τσοπούρογλου, Δαρέλα, Κανίς, Γκούμας, Ρούμιαντσεβ, Κουλούρη, Πανίδη και Γκορντεζιάνι.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 31χρονος ρέφερι, Παναγιώτης Κουκούλας, ο οποίος ανήκει στην Ένωση Λέσβου, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’ στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του ΠΟΤ Ηρακλή (06/03/2022) για τη Super League 2 και την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’ (20/11/2021) για τη Super League 2. Βοηθοί του ο Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθηνών) και ο Χρήστος Μπάλας (Τρικάλων), 4ος θα είναι ο Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (Θεσσαλίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γρηγόρης Λέφας από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (8η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Μακεδονικού, Καμπανιακός-Κοζάνη
15:00 AEL FC Arena, ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β’
15:00 Πολύκαστρου, Απόλλων Πόντου-ΑΕΚ Β’
ΑΥΡΙΟ
15:00 Δημοτικό Νεάπολης Νίκη Βόλου-ΠΟΤ Ηρακλής
15:00 Λιβαδειάς, Λεβαδειακός-Αιολικός
*Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας, Μακεδονικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Λεβαδειακός    6 αγ.    8-1    18
2. ΑΕΛ        9-6    14
3. ΠΑΟΚ Β’        11-8    10
4. Κοζάνη        5-5    10
5. Νίκη Βόλου    5 αγ.    8-3    9
6. Μακεδονικός    6 αγ.    7-6    9
7. Αναγέννηση Κ.        6-8    8
8. Καμπανιακός    5 αγ.    5-8    6
9. ΠΟΤ Ηρακλής    5 αγ.    3-3    5
10. Αιολικός    5 αγ.    5-8    5
11. ΑΕΚ Β΄    5 αγ.    5-8    3
12. Απόλλων Πόντου    5 αγ.    1-9    1
13. Αλμωπός Αριδαίας    -    -    -
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα Super League 2, 2023-24 με απόφαση του Δ.Σ. της Διοργανώτριας (26.9.23).

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταγγέλλει το προεδρείο της SL2

ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει το Προεδρείο της SL2 για τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την προχειρότητα και τον ερασιτεχνισμό με τον οποίο λειτουργεί το Προεδρείο της SL2, μεταξύ άλλων και στη διαχείριση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων.
Είναι προφανές ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος 2023-2024 ενδέχεται να μείνει στην ιστορία της εν λόγω κατηγορίας ως η πλέον αποτυχημένη οικονομικά, λόγω της αδυναμίας του προεδρείου να εκπληρώσει τους ετήσιους και αυτονόητους οικονομικούς στόχους.
Και ενώ όλες οι ομάδες αγωνιούν για την αναποτελεσματικότητα του φορέα εκπροσώπησης, ξαφνικά γινόμαστε μάρτυρες μιας απερίσκεπτης τηλεοπτικής επιλογής για την τρέχουσα αγωνιστική, χωρίς περισυλλογή, χωρίς οικονομοτεχνικά κριτήρια και κυρίως χωρίς σεβασμό και διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους!
Κάποιοι στη SL2 φαίνεται ότι αρέσκονται να αποφασίζουν και να διατάσσουν.
Και εξηγούμαστε:
Είναι δυνατόν η ΠΑΕ ΑΕΛ όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της με την ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ και έχουν προηγηθεί δύο παιχνίδια της εκτός έδρας, να μην ερωτάται εάν θίγεται οικονομικά από την απευθείας τηλεοπτική προβολή στο YouTube channel της Super League 2;
Είναι δυνατόν αυτοί που αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς, να μη σκέπτονται ότι η ΑΕΛ στα επόμενα δύο παιχνίδια της θα έχει επιπροσθέτως μόνο ρεπό;
Δηλαδή το γεγονός ότι σε πέντε (5) συνεχόμενες αγωνιστικές ο μοναδικός αγώνας που η ΑΕΛ θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει εντός έδρας κάποια έσοδα, είναι αυτός με τον ΠΑΟΚ Β’, το προεδρείο της SL2 αλόγιστα της επιβάλλει υποχρεωτική τηλεοπτική κάλυψη χωρίς δεύτερη σκέψη και κανέναν ενδοιασμό; Δεν αντιλαμβάνονται ή δεν τους ενδιαφέρει;
Ακόμη και εάν προσπαθήσεις να αντιληφθείς για τη φετινή χρονιά την αδυναμία σύναψης σύμβασης με την ΕΡΤ Α.Ε. που συνεχίζει παράνομα να οφείλει, πώς να δικαιολογήσεις τις ακατανόητες αποφάσεις του Προεδρείου της SL2 και όταν αυτές στερούν περαιτέρω έσοδα από τις ομάδες που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν;
Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν συνιστούν επαγγελματική κατηγορία με αίσθηση περί δικαίου και επ’ ουδενί τη νόμιμη εκπροσώπηση των μελών.
Η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο τις απώλειες πόρων που της προκαλούν από πρόθεση ή αμέλεια οι έχοντες την ευθύνη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass