Ηττα γνώρισε η ΑΕΚ

ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΣΕΪΓ 2-0

Δημοσίευση: 10 Νοε 2023 10:29

Την ήττα με 2-0 από τη Μαρσέιγ γνώρισε η ΑΕΚ στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Europa League.

Έτσι, η ελληνική ομάδα παραμένει στην τρίτη θέση του Ομίλου με 4 βαθμούς, πίσω από τη Μαρσέιγ (8) και την Μπράιτον (7), την οποία πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε την επόμενη αγωνιστική (30/11) στο ίδιο γήπεδο για να ελπίζει σε πρόκριση. Τα γκολ πέτυχαν ο Μπεμπά στο 25’ και ο Σαρ στο 90’+3’.
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (81’ Γαλανόπουλος), Πινέδα (63’ Αραούχο), Γκατσίνοβιτς (63’ Τσούμπερ), Άμραμπατ (76’ Ελίασον), Μάνταλος, Γκαρσία (63’ Πόνσε).
ΜΑΡΣΕΪΓ (Τζενάρο Γκατούζο): Πάου Λόπεθ, Κλος (90’+5’ Ζιγκό), Μπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Κοντογκμπιά, Χαρίτ (90’+5’ Ναντίρ), Βερετού, Εντιαγέ (86’ Μουρίγιο), Κορέα (60’ Σαρ), Βιτίνια.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Άγιαξ-Μπράιτον    0-2
ΑΕΚ-Μαρσέιγ    0-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
Μαρσέιγ    8
Μπράιτον    7
ΑΕΚ    4
Άγιαξ    2

 

Εχασε από τη Γουέστ Χαμ ο Ολυμπιακός 1-0

Ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Χαμ έως το 74ο λεπτό, στην αναμέτρηση του Λονδίνου για την 4η αγωνιστική στον Α’ Όμιλο του Europa League. Στο σημείο εκείνο, όμως, ο Πακετά σκόραρε το 1-0 που έμελλε να μείνει ως το τέλος, αφού στο 86’ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Καμαρά κατέληξε στο δοκάρι του Φαμπιάνκσι.
Την ίδια ώρα η Φράιμπουργκ έφτανε εύκολα στο 5-0 απέναντι στην Μπάτσκα Τοπόλα και έφτασε στους 9 βαθμούς, όσους έχουν και οι Άγγλοι, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 4 και οι Σέρβοι στον έναν.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Nτέβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον, Μπενραχμά (84’ Κορνέ), Γουόρντ-Πράους, Άλβαρες (80’ Σούτσεκ), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (76’ Σκάρπα), Ποντένσε (76’ Μασούρας), Φορτούνης, Γιόβετιτς (56’ Ελ Κααμπί).
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Φράιμπουργκ-Μπάτσκα Τόπολα    5-0
Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός    1-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
Γουέστ Χαμ    9
Φράιμπουργκ    9
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    4
Μπάτσκα Τόπολα    1

 

«Πικρή» ήττα του Παναθηναϊκού

ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Αν και βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω για περίπου μία ώρα αγώνα, ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» ξανά κάθε αμυντική αδράνειά του απέναντι στη Ρεν και ηττήθηκε για δεύτερη φορά απ’ τη γαλλική ομάδα, αυτήν τη φορά με 3-1 στο «Riazhon Park» της Βρετάνης, για την 4η αγωνιστική των Ομίλων του Europa League. Μία ήττα που κράτησε τους «πράσινους» στους 4 βαθμούς και τρίτους πλέον στη βαθμολογία, καθώς η Βιγιαρεάλ πέρασε με νίκη 2-1 απ’ τη Λάρνακα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Η πρώτη θέση πλέον χάνεται για τους παίκτες του «τριφυλλιού» που θα πάνε να τα παίξουν όλα για όλα για τη δεύτερη θέση το βράδυ της 30ής Νοεμβρίου στο «Θεράμικα» απέναντι στη Βιγιαρεάλ, σε έναν Όμιλο που... έμπλεξε για τα καλά. Η Ρεν άνοιξε το σκορ στο 9’ με απευθείας φάουλ του Ρίντερ (και μεγάλο σφάλμα του Μπρινιόλι), ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη στο 34’ (σε φάση που αποβλήθηκε ο Μπελοσιάν), όμως οι Γάλλοι έφτασαν στη νίκη με τα τέρματα των Σαλάχ (67’) και Μπλας (70’ πέναλτι).
Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία).
Κίτρινες: 33’ Μπουριζό, 55’ Γου, 81’ Σανταμαρία - 44’ Βαγιαννίδης, 52’ Ρουμπέν.
Αποβολές: 33’ Μπελοσιάν (απευθείας κόκκινη).
ΡΕΝ (Μπρούνο Ζενεσιό): Γκαγιόν, Ντουέ, Γου, Μπελοσιάν, Τεατέ, Μπουριζό (63’ Μπλας) Λε Φε, Μάτιτς (90’+4’ Ασινιόν), Τεριέ (63’ Σαλάχ), Ρίντερ (62’ Σανταμαρία), Καλιμουεντό (35’ Τρουφέρ).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79’ Σπόραρ), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (79’ Αράο), Τσέριν (46’ Τζούριτσιτς), Βιλένα, Παλάσιος (72’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (71’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης.
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Ρεν-Παναθηναϊκός    3-1
Μακάμπι Χ.-Βιγιαρεάλ    1-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
Ρεν    9
Βιγιαρεάλ    6 -3αγ.
Παναθηναϊκός    4
Μακάμπι Χάιφα    1 -3αγ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass