Με ...Νάση η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’

*ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΓΚΜΠΟΕ ΚΑΙ ΝΙΝΟ *ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑ …ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2023 12:05

Του Σωτ. Κέλλα

Η περιπέτεια υγείας του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΛ Παναγιώτη Νάση έλαβε αίσιο τέλος και πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε αγγειοπλαστική επέμβαση στην καρδιά. Ως γνωστό λόγω καρδιακού προβλήματος, ο Νάσης είχε λιποθυμικό επεισόδιο πριν τον αγώνα της περασμένης Κυριακής Κοζάνη-ΑΕΛ 0-2.


Χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης επικοινώνησε μαζί του για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συνεργάτης του και ο οποίος του είπε ότι το Σάββατο θα είναι στο Ael Fc Arena στον αγώνα στις 3 μ.μ. κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ για να ενισχύσει την ομάδα. Η δύναμη ψυχής και η θέληση του προπονητή τερματοφυλάκων είναι άξια θαυμασμού.
Όσον αφορά τον αγώνα, ο προπονητή θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Όγκμποε και Νίνο, οι οποίοι θα μπούνε σε προπονητικούς ρυθμούς την ερχόμενη Δευτέρα.
«Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ Β’ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή» είπε ο Δερμιτζάκης στους παίκτες του, προσθέτοντας ότι «πολλοί από τους παίκτες που αγωνίζονται τα δίνουν όλα για να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα».
Η παράδοση πάντως είναι με το μέρος του προπονητή καθώς τη συγκεκριμένη ομάδα την κέρδισε δύο φορές ως προπονητής της Βέροιας, ενώ είχε μια νίκη και μία ισοπαλία σαν τεχνικός του Πανσερραϊκού.
Από κει και πέρα μιλώντας χθες σε φιλικό του περιβάλλον σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας τόνισε: «Ποια ενίσχυση, να περάσουν τα παιχνίδια και μετά βλέπουμε… Αυτή τη στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ Β’».
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 8η αγωνιστική του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο 31χρονος ρέφερι, Παναγιώτης Κουκούλας, ο οποίος ανήκει στον Σύνδεσμο Λέσβου, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’ στο AEL FC ARENA το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στις 15:00.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ την σεζόν 2021-2022 στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του ΠΟΤ Ηρακλή (06/03/2022) για τη Super League 2 και την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’ (20/11/2021) για την Super League 2.
Βοηθοί του, ο Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθηνών) και ο Χρήστος Μπάλας (Τρικάλων). Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (Θεσσαλίας). Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γρηγόρης Λέφας από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Αναλυτικά
Σάββατο 11 Νοεμβρίου
Καμπανιακός – Κοζάνη (15.00, Καμπανιακού): Κόκκινος (Χαλκιδικής), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Δανδανόπουλος (Ξάνθης), 4ος: Τακίδης(Κιλκίς), παρ.: Λιόλιος (Λάρισας)
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ (15.00, AEL FC Arena): Κουκούλας (Λέσβου), Μαραθωνίτης (Αθήνας), Μπάλας (Τρικάλων), 4ος: Καλατζής Στέφανος(Θεσσαλίας), παρ.: Λέφας (Πιερίας)
Απόλλων Πόντου – ΑΕΚ Β’ (15.00, Πολυκάστρου): Τομαράς (Θράκης), Κουβαλάκης, Ζήρδας (Δράμας), 4η: Μυλοπούλου (Καβάλας), παρ.: Φωτιάδης (Σερρών)
Κυριακή 12 Νοεμβρίου
Νίκη Βόλου – Ηρακλής (15.00, Δημ. Νεάπολης): Δραγούσης (Κιλκίς), Βογιατζής (Καρδίτσας), Τσικλητάρη (Πιερίας), 4ος: Μπουρουζίκας (Θεσσαλίας), παρ.: Μπλόυνας (Φθοιώτιδας)
Λεβαδειακός – Αιολικός (15.00, Λιβαδειάς): Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), 4ος: Ρούτσης (Κορίνθου), παρ.: Γιαννουγλίδης (Αθηνών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass