Α.Ε. Κιλελέρ: Μετακομίζει στη Φιλιππούπολη

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΜΕ… ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ - ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2023 11:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μπορεί να μην πήρε το τρίποντο, αλλά η αγωνιστική συγκομιδή της Α.Ε. Κιλελέρ στη Ζάκυνθο είχε θετικό πρόσημο.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας, που την επιτρέπει να διατηρεί την παρουσία της στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ωστόσο κάποιες διαιτητικές αποφάσεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να στερήσουν τη νίκη, που τηρουμένων των αναλογιών άξιζε η Α.Ε. Κιλελέρ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στο στρατόπεδο της λαρισινής ομάδας τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μία η ικανοποίηση από την αγωνιστική…  και από την άλλη η πικρία για κάποιες φάσεις που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.
«Περάσαμε το τρίτο και πιο μακρινό ταξίδι. Πήραμε έναν βαθμό αν και αξίζαμε τη νίκη. Πιστεύω ότι αυτό έγινε καθαρά λόγω διαιτητικών αποφάσεων» επισήμανε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ Κώστας Κατσάρας.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι δόθηκε αφού είχε προχωρήσει η επόμενη φάση και σύμφωνα με μαρτυρίες ασκήθηκε πίεση προς τον διαιτητή από ανθρώπους των γηπεδούχων, προκειμένου να πάρει αυτήν την απόφαση. Παράλληλα, η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κατσαμάγκα δόθηκε καθ’ υπόδειξη του βοηθού διαιτητή σε μια φάση που δεν δικαιολογούσε μία τέτοια απόφαση.
 «Δυστυχώς, στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ζούμε σε αυτές τις καταστάσεις» συμπλήρωσε με έμφαση ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ και πρόσθεσε τα εξής:
«Καταφέραμε να διατηρήσουμε ήρεμη πνευματικά την ομάδα και να κρατηθούμε ζωντανοί στην πιο δύσκολη μέχρι τώρα έδρα, με ειδικές γηπεδικές συνθήκες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι με θερμόφυλλο χλοοτάπητα που μπορεί μεν να είναι πιο ανθεκτικός, αλλά είναι πιο μαλακός και βουλιάζει. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν αγωνίστηκαν οι Χασομέρης και Τσακίρης, προκειμένου να προστατευτούν» επισήμανε ο Κώστας Κατσάρας.

 

ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Αλλάζει έδρα η Α.Ε. Κιλελέρ, καθώς στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα αγωνιστεί στη Φιλιππούπολη και όχι στο στάδιο Αλκαζάρ. Η λαρισινή ομάδα υποδέχεται την Καστοριά σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετικό τάιμινγκ και μετρούν στα τελευταία τρία παιχνίδια δύο νίκες και μία ισοπαλία στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.
Το θετικό για την Α.Ε. Κιλελέρ είναι ότι επιστρέφουν οι Χασομέρης και Τσακίρης, ενώ εκτός θα μείνει λόγω τιμωρίας ο σέντερ φορ Κατσαμάγκας.

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
Ο πίνακας των σκόρερ του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
8 γκολ: Τσιμέλι (Ζάκυνθος).
7 γκολ: Κυπαρίσσης (Σβορώνος).
6 γκολ: Μπατζώνης (Σβορώνος), Σκόνδρας Ν. (Τρίκαλα).
5 γκολ: Αλεξίου Χ. (Αστήρ Λιανοκλαδίου), Αλεξίου (Τρίκαλα), Σεχολάρι (Εθνικός Κεραμιδίου).
4 γκολ: Χασομέρης (Κιλελέρ), Ζελέκου, Τσιαφίτσας (Θεσπρωτός), Παπαδόπουλος Χ., Ζυγκερίδης (Αναγέννηση Άρτας).
3 γκολ: Νικόλι, Τσαγκαλίδης (Εορδαϊκός), Μπεκατώρος (Αναγέννηση Άρτας), Βιγιάλμπα (Θεσπρωτός), Στεργίου (Αστέρας Πετριτή), Σκριβάνος (Νέα Αρτάκη), Σαχινίδης (Καστοριά), Σκανδάλης (Θύελλα Κατσικάς), Σαραντίδης (Πιερικός).
2 γκολ: Κατσαμάγκας, Βαγενάς (Κιλελέρ), Τουλίκας Γ., Κόλα (Εθνικός Κεραμιδίου), Ματζαλάκος, Μπαλογιάννης (Πιερικός), Δεμηρτζόγλου, Μυστρίδης (Σβορώνος), Ταυταρίδης, Παπαδάκης (Νέα Αρτάκη), Τσελεπής, Τσάνι (Καστοριά), Κοκολύρης (Ζάκυνθος), Μπαλντάς (Φήκη), Κωστακιώτης (Λευκίμμη), Κωσταμένας (Θύελλας Κατσικάς), Βλαχόπουλος (Αστέρας Πετριτή).
1 γκολ: Χατζησαββίδης (Κιλελέρ), Τσούπρος, Σουλιώτης, Μερτύρης, Γερογιάννης (Νέα Αρτάκη), Βασιλείου, Σαμαντάς, Μαρούδας, Κατσαντώνης, Ζαΐμι (Τρίκαλα), Πάλλας, Γκέγκας (Καστοριά), Ντούκας, Νικολακόπουλος, Τσιγκρήκας, Νικολίτσας, Μεντής (Ζάκυνθος), Γιαννίτσης, Χατζής, Κόλα, Ζωβλήκας (Εθνικός Κεραμιδίου), Ραπτόπουλος, Ορφανός, Μπουμπούκης (Θεσπρωτός), Αντωνόπουλος, Φράγκος (Αστήρ Λιανοκλαδίου), Ανανιάδης, Μιχαηλίδης, Μαργαρίτης, Μητράκας, Κανταρτζής (Βατανιακός), Μπαλίτσας, Γκαιτόι, Χάιτας, Παπαζήσης (Εορδαϊκός), Μπέικος (Μαγνησιακός), Γκίνης, Παναγιώτου, Μπλέτσας, Καλαμαράς, Τζέλης, Πολυζόπουλος (Φήκη), Πότσης, Πετρίδης, Γεωργάκης, Βασιλάκης, Πετρόπουλος (Θύελλα Κατσικάς), Κουλάλης, Μουζακίτης, Νίτα, Τσοπανάς (Λευκίμμη), Κυπαρίσσης (Πιερικός), Λισγάρας, Κυριάκης, Παππάς (Αναγέννηση Άρτας), Γωγουβίτης, Γεωργακόπουλος, Γαρδικιώτης (Αστέρας Πετριτή), Λάμπογλου, Ξυδούς, Κυρτέγος (Σβορώνος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass