Τοξότης: Συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2023 12:04

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Επετειακή είναι η φετινή χρονιά για τον Τοξότη, ο οποίος συμπληρώνει 80 χρόνια

ζωής από την ίδρυσή του το 1943. Η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να διοργανώσει εκδήλωση -λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες- για τον εορτασμό της πολυετούς προσφοράς του λαρισινού συλλόγου στο τοπικό ποδόσφαιρο. Τα 80 χρόνια ιστορίας του Τοξότη συμπίπτουν με την άνοδο της ομάδας στη Β’ τοπική κατηγορία, αλλά και την προσπάθεια επανασύστασης των τμημάτων υποδομής, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κινούνται σε έντονους ρυθμούς, προκειμένου να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος.
«Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για μας. Ο Τοξότης συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής. Στις σκέψεις μας είναι να διοργανώσουμε μία εκδήλωση που θα αρμόζει στη μεγάλη ιστορία της ομάδας, ενώ παράλληλα κινούμαστε ώστε από τη νέα χρονιά να επαναλειτουργήσουν τα τμήματα υποδομής» επισήμανε ο πρόεδρος του Τοξότη Γιώργος Κοσμίδης και πρόσθεσε τα εξής:
«Η ομάδα κέρδισε πέρυσι το στοίχημα της ανόδου και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στη νέα κατηγορία. Το οικογενειακό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι το κλειδί της επιτυχίας. Πιστεύω ότι φέτος έχουμε το καλύτερο υλικό των τελευταίων επτά ετών και είμαστε αισιόδοξοι να πετύχουμε κάτι καλό» κατέληξε ο κ. Κοσμίδης.
«ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του Τοξότη βρίσκεται ο Φίλλιπος Θεοχαρίδης. Όπως επισήμανε, «βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά έχουμε πολλά να δείξουμε μόλις η ομάδα αποκτήσει την ομοιογένεια που θέλει, γιατί έγιναν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό.
Σίγουρα η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική από την περσινή. Πέρυσι πετύχαμε την άνοδο, ενώ φέτος θέλουμε την άνετη παραμονή. Γι’ αυτό κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κυρίως προσπαθούμε να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα που μας βοήθησε στο να διανύσουμε ανοδική πορεία. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες, όπως η Αστραπή Ν. Πολιτείας, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες».
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Σημαντικές ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν φέτος στον Τοξότη. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ηλίας Μπρούσας (τερματοφύλακας από Μελισσοχώρι), Θάνος Σδράλης (αμυντικός από Μελισσοχώρι), Σπύρος Παπαϊωάννου (αμυντικός από Μελισσοχώρι), Βασίλης Νούσιας (επιθετικός από Μελισσοχώρι), Στέλιος Καραλής (αμυντικός από Μελισσοχώρι), Νίκος Φοτρομάρης (επιθετικός από Μακρυχώρι), Ανδρέας Φορτομάρης (χαφ από Κιλελέρ), Αιμίλιος Μπράτσια (επιθετικός από Χάλκη), Κώστας Τσουμάνης (αμυντικός από ομάδας της Α’ Μαγνησίας), Βασίλης Παπαδόπουλος (επιθετικός από ομάδα της Α’ Τρικάλων), Ίκαρος Χατζόπουλος (16χρονος μεσοεπιθετικός από Ανθούπολη), Κώστας Νιάμας (16χρονος αμυντικός από Ερασ. ΑΕΛ), ενώ επέστρεψε ο Ραφαήλ Τσακνάκης (αμυντικός).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass