«Διπλό» με υπογραφή Ορφέα Γδούπα

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ 1-0 - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2023 11:25

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κ-16 της ΕΠΣΛ ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος νίκησε στη Γιάννουλη την τοπική Δήμητρα με 1-0 στο πλαίσιο του 2ου Ομίλου της διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 86’ ο Ορφέας Γδούπας ο οποίος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Τσαχτσίρα και με υποδειγματικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες που δημιούργησαν τις δικές τους καλές στιγμές η καθεμία.


Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τους Καλογιάννη, Τσιρογιάννη και Καρκατσέλα, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Πολύ καλή η διαιτησία του νεαρού Θ. Βαλιώτη, που είχε βοηθούς τους κ. Ν. Καραγεώργο και Αντ. Τσακνάκη.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ακ. Τσιρογιάννης): Έξαρχος, Τσέκα, Γκανάβας, Μπομπόλας, Παλάντζας, Χατζής, Ζερδαλής, Καλογιάννης, Τσιρογιάννης, Καρκατσέλας, Δαούλας (Ψιμούλης, Ζήσης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Δαμασουλιώτης, Μιχαλόπουλος, Γιούγκα, Κωστόπουλος, Βλαχάκης, Καζατζής, Ανδρέου, Σεφεριάδης, Γδούπας, Πλούμπης, Κατσάνος (Σωτηρίου, Σινάι, Τσαχτσίρας, Τζουρτζώτης, Γκουτσίδης)
ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ
Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Γιάννουλης και όχι στο βοηθητικό όπως αρχικά είχε οριστεί. Σε μια κίνηση ευαισθησίας ο πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης κ. Κοβούσογλου και οι διοικητικοί κ. Μπαρούτας και Τσιλίγκας, θέλοντας να προστατεύσουν τα παιδιά από τον κακό λόγω της βροχής αγωνιστικό χώρο που κατέστη επικίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα, αποφάσισαν να παραχωρήσουν το γήπεδο Γιάννουλης για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Κίνηση για την οποία οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα Λάρισας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ
Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων στα φετινά πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΛ. Από τη μία η αναβολή αγώνων λόγων της έλλειψης υπαλλήλων σε δημοτικά γήπεδα και από την άλλη οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν χθες το πρωί και οι οποίες ανάγκασαν την ΕΠΣΛ να προβεί σε ακύρωση των υπόλοιπων αναμετρήσεων, είχαν ως αποτέλεσμα να διεξαχθούν μόνο τέσσερις αναμετρήσεις σε ολόκληρο τον νομό (αυτό έγινε επειδή οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν προσέλθει στα γήπεδα πριν ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια αρχή η αναβολή όλων των αγώνων και ως εκ τούτου δόθηκε η συναίνεση για τη διεξαγωγή αυτών των τεσσάρων αναμετρήσεων).
Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων χθεσινών αγώνων έχουν ως εξής:
Κ-16: Αστέρας Τυρνάβου-Χαραυγή    7-0
Κ-14: Αμπελωνιακός-Μύτικας    3-7
Κ-14: Σμόλικας-ΠΟΕ    1-0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass