Απινιδωτές σε αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Τεμπών

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ κ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2023 12:35

Στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων κ. Αντώνη Χασιώτη, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης παρέδωσε χθες έναν απινιδωτή για τις ανάγκες της ομάδας.

Ο κ. Χασιώτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και με την ευκαιρία της ημέρας, όπου χθες στα Αμπελάκια εορτάστηκε η Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου και η ομάδα φέρει το όνομα του Αγίου, χάρισε στον Δήμαρχο εικόνα του Αγίου Γεωργίου, συνοδευόμενη από ευχές για καλή και δημιουργική νέα θητεία.
Επίσης, στον προπονητή και όχι μόνο, της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Θύελλα Ελάτειας κ. Θεόδωρο Σολωμό, ο κ. Μανώλης πρόσφερε επίσης, έναν απινιδωτή για τις ανάγκες της ομάδας με την ευχή να είναι αχρείαστος.
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τη δωρεάν χορήγηση των Απινιδωτών. Η εν λόγω δωρεά έχει μέγιστη σημασία για την τοπική κοινωνία του Δήμου Τεμπών, μιας και είναι προσφορά ουσίας, με σκοπό να συμβάλει στην αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής την ώρα διενέργειας των ποδοσφαιρικών αγώνων και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους ποδοσφαιριστές, τους ανθρώπους των διοικήσεων και του φιλάθλους. Αποτελεί δε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, ευαισθησίας, αγάπης και διάθεσης προσφοράς από τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Μανώλης και πρόσθεσε:
«Πλέον σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Τεμπών, υπάρχει αυτό το πολύτιμο εργαλείο ζωής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass