Απάντηση της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. στην ΕΠΣΛ για τη μη διεξαγωγή αγώνων υποδομής

Δημοσίευση: 04 Νοε 2023 12:19

Απάντηση στην ΕΠΣΛ σχετικά με τη μη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων υποδομής έδωσε χθες η ΔΗ.Κ.Ε.Λ. με ανακοίνωσή της στην οποία τονίζει τα εξής:


«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΠΣΝ Λάρισας όσον αφορά τους λόγους που δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των υποδομών στα γήπεδα της πόλης μας το Σαββατοκύριακο 4 - 5 Νοεμβρίου.
Με συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο υπάλληλος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ. Καταραχιάς Βασίλης, υπεύθυνος διάθεσης των αθλητικών χώρων με τον υπεύθυνο υποδομών της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Έξαρχο, αλλά και με τους υπεύθυνους αρκετών ομάδων, τονίσθηκε όχι ότι δεν διαθέτει τα γήπεδα η ΔΗ.Κ.Ε.Λ., αλλά ότι αδυνατεί να διαθέσει υπάλληλο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και μάλιστα πρότεινε ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΣΝΛ σε συνεργασία με τη νομικό εκπρόσωπο της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. να συντάξουν ένα συμφωνητικό για το ποιός θα αναλάβει την ευθύνη των αγώνων των υποδομών, κάτι που με μεγάλη απορία μας δεν το αναφέρει πουθενά η ανακοίνωση της ΕΠΣΝΛ, λέτε να το ξέχασαν;
Αυτά ειπώθηκαν, απλά και Ελληνικά, και μάλιστα ο κ. Έξαρχος τόνισε εξ αρχής ότι «αποκλείεται η ΕΠΣΝΛ να αναλάβει τέτοια ευθύνη» ρίχνοντας το «μπαλάκι» στις ομάδες.
Γιατί για την διεξαγωγή ενός αγώνα δεν είναι απαραίτητος μόνο ο γιατρός του αγώνα αλλά και το ποιος θα έχει την ευθύνη όλων των παιδιών από την ώρα που θα εισέλθουν στο αθλητικό κέντρο μέχρι να φύγουν απ’ αυτό. Αυτό λοιπόν είναι δουλειά και ευθύνη του εκάστοτε υπαλλήλου του αθλητικού κέντρου, να είναι ανοιχτός ο δρόμος αν χρειαστεί ασθενοφόρο, να μην εισέλθουν αυτοκίνητα στο αθλητικό κέντρο για την ασφάλεια των παιδιών και πολλά άλλα που μάλλον έχουν διαφύγει της προσοχής των εμπλεκομένων για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.
Για όλα τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΗ.Κ.Ε.Λ λόγω έλλειψης προσωπικού εδώ και χρόνια τονίσθηκαν στη συγκέντρωση που είχε ο πρόεδρος κ. Μόρας Βαγγέλης με τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτη και εκπροσώπους των ομάδων και μάλιστα ο υπάλληλος κ. Καταραχιάς τόνισε αρκετές φορές ότι δεν θα μπορέσει να «καλύψει» τα πρωταθλήματα των υποδομών για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν χωρίς υπαλλήλους.
Αυτά για την αποκατάσταση, για τα αληθινά αίτια της αναβολής των αγώνων. Τώρα αν από τα παραπάνω βγαίνει το συμπέρασμα ότι «λόγω αδυναμίας ΔΗ.Κ.Ε.Λ. και Δήμου να παραχωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις στα σωματεία..» βάσει της ρηχής ανακοίνωσης της ΕΠΣΝΛ, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω.
Υ.Γ. Η ΔΗ.Κ.Ε.Λ δεν παραχωρεί τα Αθλητικά κέντρα, εξ άλλου δεν έχει τη δυνατότητα αυτή, είναι δημόσια περιουσία, τα διαθέτει για την εξυπηρέτηση των συλλόγων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass