Νίκη και στην Κοζάνη…

*ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2023 11:20
Χαμόγελα πριν τον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ  μεταξύ του τεχνικού της λαρισινής ομάδος  Παύλου Δερμιτζάκη, του τραυματία αρχηγού  των γηπεδούχων-πρώην παίκτη της ΑΕΛ Νίκου Γκόλια  και του προπονητή της καρδιτσιώτικης ομάδας  Γιάννη Τυριακίδη Χαμόγελα πριν τον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ μεταξύ του τεχνικού της λαρισινής ομάδος Παύλου Δερμιτζάκη, του τραυματία αρχηγού των γηπεδούχων-πρώην παίκτη της ΑΕΛ Νίκου Γκόλια και του προπονητή της καρδιτσιώτικης ομάδας Γιάννη Τυριακίδη

Του Σωτ. Κέλλα

«Αν νικήσουμε και στην Κοζάνη τότε θα πάρει μεγαλύτερη αξία η νίκη μας επί της Αναγέννησης Καρδίτσας» είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης στους παίκτες, ενώ τόνισε ότι στο παιχνίδι της Καρδίτσας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (νίκη των «βυσσινί» με 2-0) θα μπορούσαν να είχαν πετύχει πιο εύκολα γκολ από το ξεκίνημα του αγώνα αναφερόμενος στις πολλές ευκαιρίες, ενώ στάθηκε λίγο και στο τέλος του παιχνιδιού που υπήρχε χαλάρωση και δόθηκε η ευκαιρία στην Αναγέννηση Καρδίτσας να μπει στο παιχνίδια, αφού στο 0-2 είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 89’.


Πάντως τους συνέστησε να μην υπάρχουν διαρροές των ομιλιών του, αλλά και γεγονότων που συμβαίνουν στην ομάδα (όπως είχε γίνει πριν τον αγώνα ΑΕΛ-Μακεδονικού, που δεν γράφτηκε βέβαια…).
Η ομάδα της ΑΕΛ συνεχίζει προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής όπου στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι ο Όγκμποε και ο Νίνο που έχουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ βρήκε ουσιαστικά το σχήμα της ομάδας αφού απέδωσε πολύ καλά με τον Πεντρόσο σέντερ φορ, αλλά και οι  αλλαγές βοήθησαν σημαντικά.
Τέλος ο Αντράντα είναι πολύ πιθανόν να γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, με πολλές πιθανότητες η επιλογή της πόλης να είναι η Λάρισα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου και την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο 28χρονος ρέφερι, Θεόδωρος Πουλόπουλος, από τον σύνδεσμο Πειραιά, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κοζάνη που θα γίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2022-2023 στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Μακεδονικού στις 8 Ιανουαρίου 2023, για τη Super league 2. Βοηθοί του ο Χρήστος Κορωνάς (Πειραιά) και ο Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου). Τέταρτος θα είναι ο Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δαμιανός Καρακελίδης από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.
Αναλυτικά:
Α’ όμιλος (7η αγωνιστική)
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΟΚ Β – Αναγέννηση Καρδίτσας (15.00, Μακεδονικού): Μελτζανίδης (Ημαθίας), Δέλλιος (Πέλλας), Σακκάς (Θεσσαλίας), 4ος: Αργυρός(Πέλλας) παρ.: Βλάχος (Γρεβενών)
Ηρακλής – Λεβαδειακός (15.00, Καυτανζόγλειο): Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Τομαράς (Θράκης), παρ.: Συμεωνίδης(Πιερίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΒΡΙΟΥ
Κοζάνη – ΑΕΛ (15.00, ΔΑΚ Κοζάνης): Πουλόπουλος (Πειραιά), Κορωνάς (Πειραιά), Θανασιάς (Ηπείρου), 4ος: Σιντόρης(Θεσπρωτίας), παρ.: Καρακελίδης (Πέλλας)
Καμπανιακός – Απόλλων Πόντου (15.00, Καμπανιακού): Γιουματζίδης (Πέλλας), Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας), 4ος: Κόκκινος (Χαλκιδικής), παρ.: Τικοζόγλου (Μακεδονίας)
ΑΕΚ Β – Νίκη Βόλου (15.00, Σεραφείδειο): Βλάχος (Αν. Αττικής), Σούζας (Αν. Αττικής), Τσαγανού (Δυτ. Αττικής), 4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), παρ.: Φλώτσιος (Bοιωτίας)
Ρεπό: Αιολικός, Μακεδονικός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass