Κέρδισε το ντέρμπι η Ανθούπολη

*Μεγάλες νίκες για Απόλλωνα, ΠΟΕ, Σμόλικα, Δωτιέα και Ιπποκράτη *Δυσκολεύτηκε ο Οικονόμος *Ισοπαλία στα Βούναινα

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2023 12:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η Ανθούπολη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, επικρατώντας του Ηρακλή Λάρισας με 3-1 μετά από ανατροπή, σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Έτσι οι «βυσσινί» διατηρήθηκαν στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας μαζί με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος δυσκολεύτηκε αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» επί της Πελασγιώτιδας.


Ο ΠΟ Ελασσόνας επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-1, ενώ ο Σμόλικας συνέχισε την ανοδική του πορεία περνώντας αλώβητος από τους Γόννους με 2-0, σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο πρώτο μέρος.
Ο Απόλλων Λάρισας επιβεβαίωσε την αγωνιστική του ανωτερότητα και πήρε τη νίκη με το ευρύ 3-0 κόντρα στον Ατρόμητο Αγ. Αναργύρων, στα Βούναινα στο μοναδικό παιχνίδι που δεν ανέδειξε νικητή, Μαυροβούνι και Συκούριο μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (1-1), ενώ στο Αργυροπούλι ο Δωτιέας Αγιάς πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με 2-0 επί της τοπικής Δόξας.
Τέλος στο Δαμάσι, ο Ιπποκράτης «έσπασε το ρόδι» κερδίζοντας με 2-1 μετά από ανατροπή τον Δαμασιακό και κατέγραψε στο ενεργητικό του την πρώτη του νίκη, αλλά και τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή διοργάνωση.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ. 1
Νίκη με ανατροπή (3-1) για την Ανθούπολη στο ντέρμπι κορυφής της ημέρας με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας. Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα: Ένταση, προσωρινές διακοπές, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, σκληρά μαρκαρίσματα, αμφισβητούμενες φάσεις, παράπονα εκατέρωθεν για τη διαιτησία, γκολ, δοκάρια, πέναλτι, αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πάγκων, αλλά και σασπένς.
Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν με αγωνιστικό σθένος στο παιχνίδι, κοίταξαν κατάματα έναν έμπειρο, με μεγαλύτερο μπάτζετ αντίπαλο και ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού τίτλου, όπως είναι η Ανθούπολη, η οποία στο πρώτο μέρος δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση (η απουσία του Μούτσα Μπλέντι έπαιξε ρόλο σ’ αυτό).
Πάντως στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό καθώς οι συχνές διακοπές δεν επέτρεψαν τις δύο ομάδες να δείξουν αυτά που ήθελαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι το α’ ημίχρονο τελείωσε με 9 λεπτά καθυστέρηση.
Η πρώτη διακοπή σημειώθηκε στο 20’ όταν οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το οφσάιντ στον Ζιώγα που έβγαινε τετ ατ τετ για γκολ. Υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, με αποτέλεσμα να δουν την κίτρινη κάρτα οι κ. Ζιώγας και Καπετανόπουλος.
Στο 25’ ο Ηρακλής βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Ζιώγας έκλεψε την μπάλα από τον Κατσαμπέλα, έδωσε την ασίστ στον Ζαχαρούλη κι αυτός με ψύχραιμο τρόπο έγραψε το 0-1.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν και πάλι μετά από λίγο όταν, αυτή τη φορά, οι γηπεδούχοι ζήτησαν κόκκινη κάρτα σε σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Καραγιάννης, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 34’(σ’ αυτή τη διακοπή «κιτρινίστηκε» ο κ. Καραφέρης από τον πάγκο της Ανθούπολης), ενώ στο 31’ ο διαιτητής κ. Κοντογιώργος αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι καθώς οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν νερό στον α’ βοηθό κ. Μίχο.
Στο 45’ σημειώθηκε και πάλι διακοπή με τους φιλοξενούμενους να ζητούν κόκκινη κάρτα σε εκτός φάσης χτύπημα του Λάιου στον Ζαχαρούλη, αλλά ο διαιτητής που συμβουλεύτηκε τον β’ βοηθό κ. Γκάγκα έκανε συστάσεις στους δύο παίκτες και συνέχισε το παιχνίδι.
Στο 45’+2’ σημειώθηκε η φάση του πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βλαχάκης, αλλά αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ντάτσι δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, στη συνέχεια ακολούθησε ένα μπέρδεμα (αναμπουμπούλα) μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Βλαχάκης πιεζόμενος από τον Πατσιατζή βρέθηκε στο έδαφος και ακολούθως καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Κωστούλας εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1.
Στο 45’+8’ ο Ηρακλής άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράμα, ο Δραγατσίκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Με το 1-1 άρχισε το β’ ημίχρονο, με την Ανθούπολη να έχει την εδαφική υπεροχή και στο 58’ να φτάνει στην ανατροπή. Η φάση ξεκίνησε από το κόρνερ του Παπαδάκου, ο Σέσι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-1.
Στο 61’ σημειώθηκε μία πολύ καλή στιγμή για την Ανθούπολη όταν ο Αναγνώστης με ωραία κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ηρακλής στα τελευταία λεπτά άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός και έχασε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 85’, όταν ο Καμέας βρέθηκε σε θέση βολής (πολύ κοντά στην εστία και προς τα δεξιά), αλλά σούταρε άουτ.
Το παιχνίδι τελείωσε στο 88’ όταν ο Μαριγκούδης μετά από αρχική ενέργεια του Αναγνώστη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Μίχος, Γκάγκας.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας-Κ. Μαντζιώκας): Ντιντής, Καραγιάννης (34’ λ.τ. Πανταζής), Λάιος, Καραμπούζης, Σέσι, Κατσαμπέλας, Αναγνώστης, Κωστούλας (59’ Κουβελάς), Βλαχάκης (74’ λ.τ. Μαριγκούδης), Παπαδάκος, Αργύρης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλι, Αναγνώστου (74’ Κούρτης), Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Παπαστόγιας (83’ Βέλας), Πατσιατζής (46’ Παυλίδης), Γαργάλας, Ζιώγας, Ζαχαρούλης, Ράμα (63’ Καμέας).

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ 1
Στις νίκες επέστρεψε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικρατώντας της Πελασγιώτιδας με 1-0. Ήταν η δεύτερη επιτυχία των Τσαριτσανιωτών στο ίδιο γήπεδο σε διάστημα μισού χρόνου, μετά το 1-2 του Απριλίου.
Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση δεν διεκδικεί ιδιαίτερες ποιοτικές δάφνες, ενώ σ’ αυτό συνέβαλε και η γενικότερη κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλες φάσεις από τις δύο ομάδες, με εξαίρεση την περίπτωση του 45’+2’ όταν ο Τσούτσας προσπάθησε από αριστερά να νικήσει τον Μαστοροδήμο, αλλά ο τελευταίος σε ετοιμότητα απέκρουσε.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα, όταν ο Ματούλας με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να βρουν τρόπο να διεκδικήσουν την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο δύο φορές ο Μπουμπουνάρας έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το παιχνίδι, αρχικά στο 81’ (σούταρε από αριστερά διαγώνια έξω από την εστία) και - στη συνέχεια - στο 90’+2’ (από γύρισμα του Ματούλα, «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι).
Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Κοντογιάννης.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γ. Μάτος): Μαστοροδήμος, Θ. Μανακούσιος (78’ Γελαλής), Αθ. Παπακώστας, Ακρίβος, Ρακίπι, Δάσσιος, Οσμάνι (70’ Κουσιώρας), Ηλ. Παπακώστας (61’ Καλούσης), Δ. Μανακούσιος, Γκανάβας, Πετράκης (61’ Φασούλας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Νούσιας (34’ λ.τ. Ν. Δραχαλίβας), Μιφτάρι, Ηλ. Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός, Αθανασούλης, Τσούτσας (79’ Βασιλειάδης), Κατσιαντώνης (46’ Γκόλτσιος), Δριστέλας, Ματούλας (90’+4’ Κωνσταντίνου), Στ. Δραχαλίβας (46’ Μπουμπουνάρας).

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 1
Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΟΕ, ο οποίος επικράτησε του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 41’ ο Κριεζής με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από σέντρα του Καραγκούνη, για να ισοφαρίσουν στο 55’ οι φιλοξενούμενοι με την κεφαλιά του Κερμελίδη.
Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 83’ ο Τσιάκος, που αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Παραφέστας, Τζιμούρτος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ν. Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Καραμούλας (80′ Κορτσάρι), Μπούσιας, Περτζιόνι, Κριεζής, Καραγκούνης, Ζαγκλιαβός (75′ Κωνσταντινίδης), Μουλτσιάς (65′ Κουκούλης), Τσιάκος, Ρολντάν.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τ. Μπεριτζάς): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Μπρόσκα, Αποστολάκης, Γκουγκουλιάς, Γκατζούλης, Γιαννακός (64′ Κομισόπουλος), Κρικώνης (46′ Αετόπουλος), Σταμπουλής, Κερμελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. 3
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0
Καλύτερος ο Απόλλωνας Λάρισας πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στη σκληροτράχηλη ομάδα των Αγ. Αναργύρων με σκορ 3-0.
Η μηχανή των «κυανολεύκων» ζεστάθηκε στην επανάληψη (σ’ αυτό συνέβαλε σημαντικά η είσοδος στο παιχνίδι του Χατζηλιόντα), ενώ στο πρώτο μέρος το οριζόντιο δοκάρι του Γ. Γερεντέ με κεφαλιά ήταν η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους.
Το 1-0 έγινε στο 48’ από τον Χατζή, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Πασιά, ενώ στο 73’ ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Γ. και Θ. Γερεντέ, ο Πασιάς ως τελικός αποδέκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 77’ ο Θ. Γερεντές μετά από ενέργεια και πάσα του Χατζηλιόντα.
Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Γκαρέλης, Ν. Κοτούμπας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Φαρμάκας (75’ Βιλανάκης), Νικολακούλης, Γ. Γερεντές, Λάιος, Μπαγιώτας, Γκουντουμπής (46’ Διβανές), Μπουκουβάλας Τσαπατόρης (60’ Χατζηλιόντας), Θ. Χατζής (67’ Τεμιρτζογλου), Τσιούτσιας (60’ Θ. Γερεντές), Πασιάς
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Σβάρνας, Τζίκα, Παναγιώτου, Περήφανος, Κατσογιάννης (60’ Πλατής), Χασιώτης, Μπακαρτζής (65’ Γκαραβέλης), Φυτιλής (60’ Παπαδόπουλος), Νούσιος Δοξαριώτης (65’ Γκούγκλας), Παιδής.

ΓΟΝΝΟΙ 0
ΣΜΟΛΙΚΑΣ 2
Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Σμόλικας Φαλάνης αυτή τη φορά στους Γόννους επί του τοπικού Ολύμπου με 2-0, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική του πορεία. Στο 8ο λεπτό ο Πολύζος με φάουλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 21’ ο Χριστακέας μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε από δεξιά και σούταρε εύστοχα γράφοντας το τελικό 0-2.
Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Μπλιώνας, Κοντονάσιος.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές, Μπούμπουλης Β. (75′ Σέντζας), Μπούμπουλης Θ., Περδίκης, Γουγουλιάς (46′ Λιόγκας), Σερίφης (75′ Κολτσίδας), Γελαλής, Αθανασιάδης (60′ Κίτσιος), Αλεξίου (75′ Γκαραβέλας), Μάντζιαρης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Χρόνης): Παπαγιάννης, Χριστακέας, Πόνηρος (20’ λ.τ. Πατσής), Πολύζος, Αλατάς, Ζαμπέτας (75’ Φούντογλου), Γούτος, Γκαλμπογκίνης, Νερπιέτρι, Γκιόνα (70’ Χατζούλης), Τάφα.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 0
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 2
Την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε στο Αργυροπούλι ο Δωτιέας Αγιάς κερδίζοντας με 2-0 την τοπική Δόξα.
Στο 19’ ο Γκουντίκας με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», ενώ στο 55’ ο Πασχαλίδης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης και δύο δοκάρια με τον Λαβαντσιώτη, αλλά και αρκετές επιπλέον ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.
Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Δίχρης, Στεργιακούλης.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Γεωργούλας, Καραμπάλιος, Κίτσιος Π., Κίτσας, Δασκαλόπουλος, Τσιρογιάννης, Κατσαρός, Γκάτης, Σακοράφας, Κίτσος Δ., Βογιατζής Ν.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου (90′ Γουργιώτης), Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης, Ντακούλας, Λαβαντσιώτης, Γκουντίκας (80′ Φουρίκης), Πασχαλίδης, Μάντσε (75′ Φουκαλάς).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1
ΣΥΚΟΥΡΙΟ 1
Χωρίς νικητή έληξε το ματς στα Βούναινα καθώς Μαυροβούνι και Συκούριο αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 (για δεύτερη σερί αγωνιστική οι δύο ομάδες παίρνουν βαθμό με ισοπαλία 1-1).
Στο 32’ ο Κακαζούκης με πέναλτι έβαλε το Μαυροβούνι μπροστά στο σκορ, για να ισοφαρίσει στο 64’ ο Μαλάκος.
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Κίσσαβος Συκουρίου εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία (λανθασμένη ακύρωση γκολ και πέναλτι που δεν δόθηκε υποστήριξαν οι άνθρωποι του συλλόγου).
Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Μάνος, Ντανταλής.
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Μπάγκας Δ. (61′ Πιτσίλκας), Κακαζούκης, Μπατζέλας Β., Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Ν., Λάλλος (61′ Κυριακίδης), Σταμέκος, Μπετσής, Εμμανουήλ (61′ Αρχοντούλης), Πράπας.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας (63′ Μαλάκος), Αγγέλης, Ζιόμπουρας, Τζιούρας, Κουλουκτσής, Σβερκούλης, Ντιντής, Κώτσιας, Μπολάκης (35′ λ.τ. Φαρμάκας), Κορδέλας.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 1
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2
Νίκη ψυχολογίας με 2-1 επί του Δαμασιακού για τον Ιπποκράτη, που πήρε τους πρώτους βαθμούς στη φετινή διοργάνωση πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας μετά από ανατροπή.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6’ με τον Τσατσελάρι, για να κλείσει το πρώτο μέρος με το 1-0.
Στο 61’ ο Παπαποστόλου με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ιπποκράτη, όμως ο ίδιος παίκτης στο 74’ αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ιπποκράτης είχε τη λύση και στις καθυστερήσεις ο Ζυγούρης διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χαρίζοντας τη νίκη της ομάδας του.
Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Ζαχαρός, Μπασινός.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Φακίτσας): Τσιάλτας, Τέγος, Μουσιάρης, Καρακάνος, Μπακαΐμης, Φουρτούνας, Παπαθανασίου, Τσιάλτας Θ., Τσάτσος, Τσατσελάρι, Σάρρα.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γ. Χατζής): Αρκουδής, Παπαποστόλου, Γεωργούλας, Φραχόλι Φ. (70′ λ.τ. Κωστάκης), Βίλλης, Βούγιας, Φραχόλι Οτ. (35′ λ.τ. Μήτρος Β.), Αλιάι, Μήτρος Χρ., Ζυγούρης, Μήτρος Κ.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Γόννοι-Σμόλικας    0-2
Μαυροβούνι-Συκούριο    1-1
Ανθούπολη-Ηρακλής Λάρ.    3-1
Απόλλων Λάρ.- Αγ. Ανάργυροι    3-0
ΠΟ Ελασσόνας-Αχιλλέας Φ.    2-1
Δαμασιακός-Ιπποκράτης    1-2
Πελασγιώτιδα –Οικονόμος    0-1
Αργυροπούλι-Δωτιέας Αγιάς    0-2
Φαλανιακός-Παναγροτικός    3-0 (ά.α.)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/11, 15:00)
Πελασγιώτιδα-Μαυροβούνι
Συκούριο-Απόλλων Λάρ.
Οικονόμος-Γόννοι
Αγ. Ανάργυροι-Δαμασιακός
Σμόλικας-Φαλανιακός
Ιπποκράτης-Αργυροπούλι
Παναγροτικός-ΠΟ Ελασσόνας (0-3 ά.α.)
Δωτιέας Αγιάς-Ανθούπολη
Αχιλλέας Φ.-Ηρακλής Λάρ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ανθούπολη    15-1    13
Οικονόμος    13-2    13
ΠΟ Ελασσόνας    10-3    12
Σμόλικας    11-5    12
Απόλλων Λάρ.    10-3    10
Ηρακλής Λάρ.    10-7    9
Γόννοι    8-7    9
Μαυροβούνι    4-3    8
Αγ. Ανάργυροι    6-6    7
Συκούριο    10-6    6
Δωτιέας Αγιάς    4-4    6
Πελασγιώτιδα    5-6    5
Φαλανιακός    6-11    5
Αχιλλέας Φ.    5-9    4
Ιπποκράτης    5-16    3
Δαμασιακός    3-9    2
Αργυροπούλι    3-15    1
Παναγροτικός    0-15    0

 

ANTHOYPOLH_3.jpg

Τιμήθηκε ο Β. Αδαμόπουλος

Πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα Ανθούπολη-Ηρακλής Λάρισας, η διοίκηση της Ανθούπολης τίμησε τον επί σειρά ετών πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Αδαμόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο. Ένας βετεράνος διοικητικός παράγοντας με σημαντικό έργο και προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού και ιδιαίτερα στην ομάδα της Ανθούπολης.

 

souglis.jpg

Επέστρεψε ο Σουγλής στον Οικονόμο Τσαριτσάνης
*Αποκτήθηκε και ο Γκουτζουρέλας

Επέστρεψε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ύστερα από ένα έτος ο 32χρονος αμυντικός Στέφανος Σουγλής (φωτ.), ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας πρωταθλητισμού που διέγραψε η «πράσινη» ομάδα κατά την περίοδο 2021-2022. Πέρυσι ανήκε στο δυναμικό του ΠΟ Ελασσόνας, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ δεν πρόλαβε να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστού.
Το ποδοσφαιρικό «δρομολόγιο» από την Ελασσόνα προς την Τσαριτσάνη έκανε και ο 28χρονος τερματοφύλακας Κώστας Γκουτζουρέλας. Κατά την προηγούμενη περίοδο κατέγραψε ως παίκτης του ΠΟ Ελασσόνας 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και μία στο Κύπελλο Ελλάδος.

 

Φιλικό με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

Αύριο Τρίτη στις 15:30 στο γήπεδο Ελασσόνας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΟΕ και την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς του νομού.

 

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Φιλοκτήτη
*Στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, ο οποίος επικράτησε χθες στο γήπεδο Αγιάς της Θύελλας Βασιλί με 1-0.
Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Γιάννη Βαΐτση πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Ρούσσης με πλασέ μετά από σέντρα του Μέκρα. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα κυρίως με τους Ζήκο, Πασιά, Τζαβέλλα, Γκουγκουλιά, Χαρατσή και Καραγιάννη.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μέκρας Β., Μέκρας Π. (70’ Καραγιάννης) Γκουντάρας Δ., Πασιάς Π. (70’ Γκουντάρας Ν.), Γιαννουλέας, Ζήκος (75’ Κορδαλής), Γκουγκουλιάς (70’ Χαράτσης), Ρούσσης, Μαντζαφλάρας, Μαλαχτάρης, Τζαβέλλας Αχ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΟΛ Αβέρωφ – Τερψιθέα    2-0
Ναρθάκι-Μελισσοχώρι    0-1
Αστραπή ΝΠ- Αετόλοφος    1-1
ΑΟ Ελευθερών-Χαραυγή    5-0
Τοξότης – Γαλήνη    4-1
Μαρμαρίνη-Ομόνοια    3-1
Φιλοκτήτης-Βασιλί    1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΟ Ελευθερών    5-0    3
Τοξότης    4-1    3
Μαρμαρίνη    3-1    3
ΠΑΟΛ Αβέρωφ    2-0    3
Φιλοκτήτης    1-0    3
Μελισσοχώρι    1-0    3
Αετόλοφος    1-1    1
Αστραπή ΝΠ    1-1    1
Βασιλί    0-1    0
Ναρθάκι    0-1    0
Ομόνοια    1-3    0
Τερψιθέα    0-2    0
Γαλήνη    1-4    0
Χαραυγή    0-5    0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/11, 15:00)
Ναρθάκι-ΑΟ Ελευθερών
Χαραυγή-Φιλοκτήτης
Μελισσοχώρι-Μαρμαρίνη
Βασιλί- Αστραπή ΝΠ
Ομόνοια-ΠΑΟΛ Αβέρωφ
Αετόλοφος-Τοξότης
Τερψιθέα-Γαλήνη

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass