ΑΕΛ

Χωρίς οπαδούς, αλλά με τηλεόραση…

*ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2023 12:00

Η ΑΕΛ συνεχίζει την Κυριακή τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον Βόρειο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Super League 2 και θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση σε ένα παιχνίδι που θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη εκτός έδρας, αφού μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει στους δύο εκτός έδρας αγώνες της.


Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης εντόπισε πολλά λάθη στα μέχρι τώρα παιχνίδια που είναι στον πάγκο της ομάδας στην άμυνα, κυρίως από τις στατικές φάσεις, και θα προσπαθήσει να διορθώσει την ομάδα στο κομμάτι αυτό, ενώ σημαντική είναι η απουσία του Όγκμποε, που τη θέση του θα πάρει ο Πεντρόσο ή ο Νίνο.
Από κει και πέρα, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Θεοδωρόπουλος, αλλά και στην άμυνα οι Θ. Παπαγεωργίου και Γ. Παπαδόπουλος.
Πολλά θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.
Να πούμε ότι στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό εκτός του Κολουτσικίδη κάρτα, όπως έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, δέχθηκε και ο Στάμου, για τον οποίο είναι η δεύτερη φετινή. Μέχρι τώρα πρόβλημα με τις κίτρινες κάρτες δεν αντιμετώπισαν οι παίκτες της ΑΕΛ.
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Όμως, θα υπάρχει μετάδοση live streaming από το κανάλι της διοργανώτριας αρχής, κάτι που σίγουρα είναι ευχάριστο για όσους θέλουν να δούνε το θεσσαλικό ντέρμπι.
Τέλος, η Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω της προπώλησης, η οποία θα γίνεται μέσω του Official Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική πλατεία) τις εξής ημέρες και ώρες:
Παρασκευή: 10:30 έως 14:00-18:00 έως 21:00.
Κυριακή: 10:00 έως 13:00.
Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στη 1.00 μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής:
Θύρα 1 και 3: 15€.
Θύρα 2: 20€.
*Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη «Μαύρη επέτειο», όπως τη χαρακτήρισε. Αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: Σαν χθες, πριν από 37 έτη, ο Χαράλαμπος Μπλιώνας χάνει άδικα τη ζωή του στο Στάδιο Αλκαζάρ από μία φωτοβολίδα. Ήταν 26 Οκτωβρίου του 1986, όταν συμπτωματικά ο 29χρονος καθηγητής βρέθηκε στο στάδιο για να δει από κοντά την ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας ραντεβού με τον θάνατο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass