Γυρίζει διοικητική σελίδα ο Δωτιέας Αγιάς

Ο ΒΑΓΓ. ΠΟΤΟΥΛΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2023 12:10

Σε νέα εποχή ως προς τα διοικητικά εισέρχεται ο Δωτιέας Αγιάς, καθώς τα ηνία της ομάδα αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Ποτούλης. Ο γνωστός Αγιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε σημαντική προσφορά στον σύλλογο, βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ιστορική ομάδα της Αγιάς αποφάσισε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος με στόχο ο Δωτιέας να ξαναβρεί τη χαμένη του αίγλη.


«Η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, πρώτη ποδοσφαιρικά και ιστορικά στον Δήμο Αγιάς, αναδιοργανώνεται και σχεδιάζεται από την αρχή» επισήμανε στην τοποθέτησή του ο Βαγγέλης Ποτούλης και πρόσθεσε τα εξής:
«Όλο το βάρος θα δοθεί σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδας, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή με συμμετοχή έμπειρων ποδοσφαιριστών με αρχές και αξίες που αρμόζουν στον σύλλογο.
Οι άριστες εγκαταστάσεις, δημοτικό στάδιο Αγιάς και προπονητικό κέντρο Δήμητρας, καθώς και η σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες μας, είναι η καλύτερη προοπτική για το μέλλον της ομάδας. Έχω αγωνιστεί για χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας και ανέκαθεν συνεισφέρω σε ό,τι μου ζητηθεί και από οποιαδήποτε πόστο απαιτήθηκε.
Θέλουμε όλος ο κόσμος της Αγιάς να έρθει κοντά στην ομάδα, να παρακολουθεί και να συμμετέχει στην πορεία της εξέλιξης της» κατέληξε ο κ. Ποτούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass