ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο Μίτσελ 35ος, ο Δώνης στην 68η θέση στον κόσμο

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2014 16:13 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:49
           

Ακόμα μία διάκριση για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Δώνη, ο οποίος όχι μόνο συγκαταλέγεται στην πρώτη 100άδα των καλύτερων προπονητών στον κόσμο με βάση τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά παρουσιάζει και σταθερή πρόοδο. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «coachworldranking.com», ο Ελληνας τεχνικός βρίσκεται στην 68η θέση, η οποία είναι η καλύτερη που έχει βρεθεί στην καριέρα του. Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Κύπρου κάθε εβδομάδα ανεβαίνει και κάποιες θέσεις, με αποτέλεσμα να έχει παρουσιάσει άνοδο 15 θέσεων σε σχέση με τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, όταν και βρισκόταν στην 83η θέση.

Πίσω από τον Δώνη, ακολουθεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, στην 107η θέση στον κόσμο και οι υπόλοιποι Ελληνες τεχνικοί είναι οι Στάικος Βεργέτης (Αστέρας Τρίπολης-151ος), Γιώργος Παράσχος (207ος), Γιάννης Ματζουράκης (Καλλονή-336ος) και Αγγελος Αναστασιάδης (ΠΑΟΚ-369ος). Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, είναι στην 35η θέση, τέσσερις θέσεις πάνω από τον Ερνέστο Βαλβέρδε της Μπιλμπάο. Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης) και ακολουθούν Πεπ Γκουαρντιόλα (Μπάγερν Μονάχου) και Ντιέγκο Σιμεόνε (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass