Ηττα γνώρισαν οι γυναίκες της ΑΕΛ

*ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2023 12:30

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ που προσπάθησε φιλότιμα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, στον αγώνα που διεξήχθη στο Λεβίδι, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ εθνικής κατηγορίας.
Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν τον αγώνα μουδιασμένα και στο 6’, σε κάθετη μπαλιά της Δρακωνάκη, η Μοσκοφίδου βγήκε τετ-α-τετ, αλλά η Σιβούδη βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.


Πέντε λεπτά αργότερα, στο 11’, η Γούλα με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία και έγινε το 1-0, ενώ στο 15’ σε σέντρα της Νεοφύτου που βρήκε τη Γεωργαντζή είχε απάντηση η Σιβούδη. Στο 49’ και πάλι η Σιβούδη είχε απάντηση σε δυνατό σουτ της Τζαφέρη. Στο 84’ η γκολκίπερ της ΑΕΛ με εκπληκτική απόκρουση νίκησε αυτήν τη φορά τη Γούλα, ενώ στο 87’ η Zheleva έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η Γρηγοριάδου με φανταστική επέμβαση κράτησε το 1-0 για την ομάδα της Τρίπολης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κνέζεβιτς): Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Μελισσού, Durkovic, Γεωργαντζή (90’+3’ Ζιώγα), Τζαφέρη (69’ Ματζάνα, 78’ Πάστρα), Μοσκοφίδου, Μιχαλοπούλου, Δρακωνάκη, Γούλα, Mendoza.
ΑΕΛ (Δημήτρης Βλάχος): Σιβούδη, Ρουμελιώτη, Νικολαΐδου, Κόντου, Καπαρέλη, Grivaz, Σκωτεινιώτη, Zheleva, Kioko, Μίσσια, Yaneva.
Αγωνίστηκαν και οι Γιάννη και Ζαχείλα, ενώ στον πάγκο βρέθηκαν οι Γαβριηλίδου, Μπάγκα, Αποστολίδου, Καραλεξίδου, Μπουλμπούλη, Κυρίτση και Στυμονιάρη.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Αστέρα Τρίπολης για τη φιλοξενία.
Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Βόλο 2004 στις 4 Νοεμβρίου, όμως στο ενδιάμεσο υπάρχει ο εξ αναβολής αγώνας με τα Γρεβενά, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass