Νίκη κορυφής για την Ανθούπολη

Επικράτησε του Π.Ο.Ε. στο ντέρμπι της χθεσινής 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ με 2-0 και αναρριχήθηκε στο «ρετιρέ», όπου συγκατοικεί με τον Οικονόμο, ο οποίος «στραβοπάτησε» στην έδρα του, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στο Μαυροβούνι

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2023 12:01

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Η Ανθούπολη κέρδισε στο ντέρμπι της ημέρας τον Π.Ο.Ε. με 2-0 και πέρασε στην κορυφή, όπου «συγκατοικεί» με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στο Μαυροβούνι.
Την τρίτη φετινή νίκη κατέγραψε ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος επιβλήθηκε της Δόξας Αργυροπουλίου με 4-1 και πλησίασε το γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης διατήρησε το απόλυτο της προσωρινής... έδρας, κερδίζοντας αυτήν τη φορά την Πελασγιώτιδα με 4-1.
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία έφυγε από το «Γ. Μητσιμπόνας» με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της χάρη στο εμφατικό 5-1 επί του Ιπποκράτη, οι Αγ. Ανάργυροι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον Κίσσαβο Συκουρίου, σ’ ένα παιχνίδι από το οποίο δεν έλειψε η ένταση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν το ματς με δέκα παίκτες, ενώ στην Αμπελιά ο Αχιλλέας Φαρσάλων «έσπασε το ρόδι» κερδίζοντας με 3-0 τον Φαλανιακό. Μία νίκη που πέρα από τους βαθμούς ενισχύει την ψυχολογία των «Μυρμιδόνων» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Αντίθετα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ο Δωτιέας Αγιάς δεν μπόρεσε να γευτεί ως γηπεδούχος την πρώτη του νίκη και μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στο παιχνίδι με τον Δαμασιακό.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια έχουν ως ακολούθως:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δωτιέας Αγιάς-Δαμασιακός 1-1
Σμόλικας-Πελασγιώτιδα 4-1
Ηρακλής Λάρ.-Αργυροπούλι 4-1
Παναγροτικός-Γόννοι 0-3 (ά.α.)
Αγ. Ανάργυροι-Συκούριο 1-1
Αχιλλέας Φ.-Φαλανιακός 3-0
Ιπποκράτης-Απόλλων Λάρ. 1-5
Οικονόμος-Μαυροβούνι 1-1
Ανθούπολη-Π.Ο. Ελασσόνας 2-0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/10, 15:00)
Μαυροβούνι-Συκούριο
Πελασγιώτιδα-Οικονόμος
Απόλλων Λάρ.-Αγ. Ανάργυροι
Γόννοι-Σμόλικας
Δαμασιακός-Ιπποκράτης
Φαλανιακός-Παναγροτικός (3-0 ά.α.)
Αργυροπούλι-Δωτιέας Αγιάς
Π.Ο. Ελασσόνας-Αχιλλέας Φ.
Ανθούπολη-Ηρακλής Λάρ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ανθούπολη 12-0 10
Οικονόμος 12-2 10
Π.Ο. Ελασσόνας 8-2 9
Ηρακλής Λάρ. 9-4 9
Σμόλικας 9-5 9
Γόννοι 8-5 9
Απόλλων Λάρ. 7-3 7
Αγ. Ανάργυροι 6-3 7
Μαυροβούνι 3-2 7
Συκούριο 9-5 5
Πελασγιώτιδα 5-5 5
Αχιλλέας Φ. 4-7 4
Δωτιέας Αγιάς 2-4 3
Δαμασιακός 2-7 2
Φαλανιακός 3-11 2
Αργυροπούλι 3-13 1
Ιπποκράτης 3-15 0
Παναγροτικός 0-12 0

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 2
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0
Η Ανθούπολη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής, καθώς επιβλήθηκε του Π.Ο. Ελασσόνας με 2-0 και μπήκε στο «ρετιρέ». Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, ενδεικτικό του οποίου ήταν οι δύο υποχρεωτικές αλλαγές, η μία κόκκινη κάρτα, αλλά και οι αρκετές κίτρινες που έβγαλε από το τσεπάκι του ο διαιτητής κ. Τζήλος.
Δίκαιη η νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, η οποία κινήθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πιο απειλητική και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Από την άλλη πλευρά, ο Π.Ο.Ε. (που στάθηκε άτυχος γιατί αναγκάστηκε να χάσει δύο βασικούς του παίκτες λόγω τραυματισμών) δεν ήταν παραγωγικός επιθετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 10’ καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα, με τον Τσάτσο να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Ανθούπολη, όταν από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γούπο, ενώ στο 13’ ο Μούτσα με πλασαριστό σουτ πάνω την κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το 1-0 έγινε στο 44’, όταν ο Κωστούλας κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Περτζιόνι και ο ίδιος ήταν εύστοχος στην εκτέλεση, ανοίγοντας έτσι το σκορ.
Στο 45’+3’ ο Π.Ο.Ε. έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Τσιάκος εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 53’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια και συρτή σέντρα του Καραμπούζη ο Βλαχάκης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0).
Ο Π.Ο.Ε. προσπάθησε για το καλύτερο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 70’ με τον Καραμούλα.
Στο 80’ ο Λάιος με κοντινή κεφαλιά μετά από φάουλ του Μούτσα άγγιξε το 3-0, στέλνοντας την μπάλα ξυστά από τη συμβολή των δοκών.
Στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαγός.
Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Μάνος, Δεδικούσης.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας-Κ. Μαντζιώκας): Ντιντής, Καραγιάννης, Λάιος, Καραμπούζης, Σέσι, Μούτσα, Αναγνώστης (84’ Κατσαμπέλας), Κωστούλας (65’ Αργύρης), Βλαχάκης, Παπαδάκος (72’ Πανταζής), Τσάτσος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ν. Φώλλας): Γούπος, Μπούσιας (8’ λ.τ. Καραμούλας), Κορτσάρι, Λαγός, Περτζιόνι (64’ λ.τ. Ζιάγκλιαβος), Κριεζής, Γκαμπέτας, Καραγκούνης, Μουλτσιάς, Τσιάκος, Ρολντάν.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ 1
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1
Στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια υποχρεώθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ψυχωμένο Α.Ο. Μαυροβουνίου. Αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο σκορ τείνει να γίνει «αγαπημένο» των δύο ομάδων κατά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς έτσι έληξαν σε διάστημα ενός χρόνου οι τέσσερις από τις πέντε!
Οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις στην επιθετική τους γραμμή (Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης, Δριστέλας), άνοιξαν το σκορ στο 22’, όταν σε φάση που ξεκίνησε από την προσπάθεια του Στ. Δραχαλίβα από αριστερά, τελικός αποδέκτης έγινε ο Δημήτρης Ματούλας που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασίου (1-0). Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, με τον Πράπα να σουτάρει ανενόχλητος, μέσα από την περιοχή, έξω από τα δοκάρια του Δραχαλίβα. Ακολούθησε το σουτ του Γανού (27’) που έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αναστασίου, όπως και η προσπάθεια του ιδίου στο 34’ (μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματούλα) από πλάγια στη δεξιά κλειστή γωνία του Αναστασίου που βρήκε τον άλλοτε τερματοφύλακα του Οικονόμου σε ετοιμότητα να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 37’ το παιχνίδι ήλθε στα «ίσα» με «δράστη» τον Κώστα Πράπα που «πήρε το αίμα του πίσω», καθώς από την ίδια θέση που αστόχησε στο 25’ με διαγώνιο σουτ αξιοποίησε την προσπάθεια του βετεράνου Ακριβόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν γενικά οι μεγάλες φάσεις, με την ισοπαλία να φαντάζει από νωρίς πολύ πιθανή, παρά τη διάθεση των αντιπάλων να διεκδικήσουν το νικητήριο γκολ. Στο 54’ εκτελώντας φάουλ από καλή θέση ο Ν. Μπαντζέλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με την ακούσια «βοήθεια» ευρισκόμενου σε θέση οφσάιντ συμπαίκτη του, ενώ στο 71’ ο Ματούλας αντί να σουτάρει προς την εστία προτίμησε να «σπάσει» στον νεοεισελθόντα
Ν. Γκαντούνα, που από πλάγια δεξιά υποχρέωσε τον Αναστασίου σε απόκρουση με διπλή προσπάθεια. Στο 74’ το κοντινό σουτ του (εκτός ισορροπίας) Τσούτσα κατέληξε άουτ, ενώ η τελευταία σημαντική φάση καταγράφηκε στο 90’+2’, με το καλοχτυπημένο φάουλ του Ματούλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.
Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μίχος, Μπλιώνας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Ν. Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Ηλ. Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός, Αθανασούλης, Τσούτσας, Κατσιαντώνης, Στ. Δραχαλίβας (72’ Γκόλτσιος), Ματούλας, Βασιλειάδης (65’ Ν. Γκαντούνας).
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Δ. Μπάγκας (59’ Κυριακίδης), Κακαζούκης, Β. Μπαντζέλας, Κ. Μπάγκας, Σταμέκος, Λάλλος (68’ λ.τ. Σταυροθεόδωρος), Ν. Μπαντζέλας, Ακριβόπουλος (59’ Μπέτσης), Εμμανουήλ (46’ Πιτσίλκας), Πράπας (82’ Πλίτσης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ. 4
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 1
Δεύτερη σερί νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας, αυτήν τη φορά με 4-1 επί της Δόξας Αργυροπουλίου. Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυναμικά και έκαναν αμέσως φανερές τις προθέσεις τους, ανοίγοντας το σκορ στο 20’ με τον Ζιώγα, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, ενώ στο 34’ ο Γαργάλας με σουτ έγραψε το 2-0.
Ευκαιρίες έχασαν στο α’ μέρος οι Παπαστόγιας, Γαργάλας και Μαξακούλι.
Στο 55’ και πάλι ο Ζιώγας, αυτήν τη φορά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (που κέρδισε ο Ράμα), πέτυχε το 3-0, ενώ στο 58’ ο Ζαχαρούλης, ύστερα από ωραία ενέργεια του Γαργάλα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν προς το τέλος του αγώνα και μείωσαν στο 75’ με τον Κίτσα, ενώ έχασαν ευκαιρίες με τους Σακοράφα και Γκάτη.
Διαιτητική τρπλέτα: Ακρίβος, Γκαρέλης, Κοντονάσιος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλι (80’ Δάσκαλος), Αναγνώστου, Δραγατσίκης (60’ Παπαγεωργίου), Παϊτέρης (80’ Δρόσος), Παπαστόγιας, Πατσιατζής (60’ Καμέας), Γαργάλας, Ζιώγας, Ζαχαρούλης (70’ Γκαλαφάγκας Ι.), Ράμα.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Φ. Γιαννακός-Γ. Χατζής): Γεωργούλας, Καραμπάλιος (60’ λ.τ Φουρκιώτης), Κίτσιος Π., Κίτσας, Τσιρογιάννης, Κατσαρός (30’Κάσα), Γκάτης, Σακοράφας, Τσιάγκος (39’Καμαγιάννης), Κίτσιος Δ., Βογιατζής Ν.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ 4
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 1
Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για τον Σμόλικα Φαλάνης, που επικράτησε της Πελασγιώτιδας με 4-1 και πραγματοποιεί μία αξιοπρεπή μέχρι τώρα παρουσία στην κατηγορία.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Κακαβίτσης, ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Γούτος, ενώ στο 48’ ο Νερπιέτρι μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 56’ είχε δοκάρι ο Κακαβίτσης, ενώ στο 61’ και στο 83’ ο Γκαλμπογκίνης με δύο προσωπικά τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 στο 86’ με τον Γκανάβα.
Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Νίκζας, Ι. Βαλιώτης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Χρόνης): Παπαγιάννης, Πατσής (70’ Φούντογλου), Πόνηρος, Πολύζος, Αλατάς, Τάφα (75’ Χαρισούλης), Γκιόνα (60’ Ζαμπέτας), Γούτος, Κακαβίτσης (75’ Χατζούλης), Γκαλμπογκίνης, Νερπιέτρι (70’ Κατσάρας).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γ. Μάτος): Μαστοροδήμος, Γκανάβας, Οσμάνι (60’ Πετράκης), Μανακούσιος Θ. (60’ Κουσιώρας), Γελαλής (46’ λ.τ. Καλούσης), Ακριβός, Παπακώστας Θ. (75 Φασούλας), Παπακώστας Ηλ., Μανακούσιος Δ. (80 Λιλελάρι), Ρακίπι, Δάσιος.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. 5
Εύκολη εκτός έδρας επικράτηση για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος κέρδισε στο «Γ. Μητσιμπόνας» τον Ιπποκράτη με 5-1.
Το 0-1 έγινε στο 14’ με το σουτ του Μπουκουβάλα, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 30’, όταν Ζυγούρης με φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 34’ ο Πασιάς μετά από ατομική ενέργεια και σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «κυανόλευκους» (1-2), στο 50’ ο Χατζηλιώντας με κεφαλιά έγραψε το 1-3, ενώ στο 59’ ο Τσιούτσιας με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4.
Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 76’ ο Τσαπατόρης μετά από ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ. Ένα δοκάρι στο 85’ είχε ο Κούρτι για τους φιλοξενούμενους.
Διαιτητική τρπλέτα: Κοσμάνος, Παραφέστας, Τζιμούρτος.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γ. Χατζής): Κωστάκης, Παπακωστούλης (75’ Δ. Μήτρος), Κουκλομένος (43’ λ.τ. Παπακωνσταντίνου), Φραχόλι Φ., Βίλλης, Βούγιας, Φραχόλι Ότι, Αλιάι, Μήτρος Χρ., Ζυγούρης, Γεωργούλας (71’ Ε. Μήτρος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Φαρμάκας, Νικολακούλης, Γ. Γερεντές, Μπόρος (75’ Τερζούδης), Λάιος, Μπουκουβάλας, Μεταξάς (46’ Τσαπατόρης), Χατζηλιόντας (70’ Σιάτρας), Τσιούτσιας (60’ Κούρτι), Πασιάς, Θ. Χατζής (60’ Θ. Γερεντές).
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
ΣΥΚΟΥΡΙΟ 1
Βαθμούς, γκολ και... κάρτες μοιράστηκαν στους Αγ. Αναργύρους ο τοπικός Ατρόμητος με τον Κίσσαβο Συκουρίου (1-1). Η επιστροφή του Ατρομήτου στην έδρα του μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αν και προηγήθηκε στο 39’ με τον Παιδή.
Ο Κίσσαβος Συκουρίου, που ήταν ανταγωνιστικός και απειλητικός, ισοφάρισε στο 81’ με τον Αγγέλη, ενώ στο 58’ είχε δοκάρι με τον Φαρμάκα και στο 70’ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι, όταν σε σουτ του Μπολάκη η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Στο 78’ οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Τζεμολάρι και Πλιάγκας.
Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Σκριάπας, Μπασινός.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Σβάρνας, Κατσογιάννης (59’ Τζίκα), Πλατής (78’ Μακρυγιάννης), Παναγιώτου, Περήφανος, Χασιώτης, Ροκάς (64’ Φυτίλης), Μπακαρτζής (59’ Τζεμολάρι), Νούσιος, Παπαδόπουλος, Παιδής (78’ Δοξαριώτης).
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Ζιόμπουρας, Αγγέλης, Λανάρας, Μπολάκης, Πλιάγκας, Ντιντής, Κορδέλας, Κώτσιας, Φαρμάκας (72’ Τριανταφύλλου), Τζιούρας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 3
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 0
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με 3-0 επί του Φαλανιακού στο γήπεδο Αμπελιάς.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 19’ ο Κερμελίδης έκανε όμορφη σέντρα από τα δεξιά και ο Σταμπουλής με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κωνσταντίνου για το 1-0.
Στο 43’ ο Κερμελίδης πάσαρε στον Γκατζούλη, αυτός σούταρε, ο Κωνσταντίνου έδιωξε προς στιγμή, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Σταμπουλή που έβγαλε παράλληλη πάσα και ο Πανταζής έγραψε το 2-0.
Το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Παπακωνσταντίνου στο 63’ με κοντινό πλασέ.
Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γκόγκος, Μπατζιανούλης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δ. Μπουκουβάλας): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Μπρόσκα, Αποστολάκης, Γκουγκουλιάς, Γκατζουλής, Γιαννακός (57’ Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου (71’ Φούσα), Σταμπουλής (77’ Κομισόπουλος), Κερμελίδης (77’ Μπασδάνης).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Σκόμπας, Πάνου, Σούλι (70’ Καρυώτης), Πανταζής (90’ Χριστοδούλου), Γκανάτσας, Μπαλάης, Ιωαννίδης, Χοτάι (59’ Χριστοδουλόπουλος), Καρακίτσιος, Ντανίκας (61’ Αντωνόπουλος).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 1
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 1
Ούτε αυτήν τη φορά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα του από τον Δαμασιακό.
Το οριζόντιο δοκάρι του Τσακάλι στο 64’ (από φάουλ), το τετ-α-τετ του Γκουντίκα στο 68’, αλλά και κάποιες καλές προσπάθειες των Λαβαντσιώτη και Χονδροδήμου που δεν βρήκαν στόχο δεν επέτρεψαν στον Δωτιέα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 54’ με τον Παπαθανασίου, ενώ το γκολ της ισοφάρισης για τον Δωτιέα πέτυχε στο 71’ ο Φουκαλάς με κοντινό πλασέ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λέτσιος του Δαμασιακού.
Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Γρηγοριάδης, Κοντογιάννης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Πατέτσιος, Παπανικολάου, Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης (88’ Λέσι), Πασχαλίδης, Ντακούλας, Λαβαντσιώτης, Γκουντίκας, Μάντσε (59’ Φουκαλάς).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Αστ. Τσιάλτας (83’ λ.τ. Νικολακούλης), Λέτσιος, Οικονόμου (78’ Μπακαΐμης), Τέγος, Θ. Μουσιάρης, Θ. Τσιάλτας, Τσατσελάρι, Παπαθανασίου, Δεληχάς (84’ Μπακαΐμης Θ.), Τσάτσος (88’ Κοτρούτσιος), Σάρα.

Ο Ν. Φακίτσας στον Δαμασιακό
Ο διάδοχος του Απ. Ευαγγέλου στον πάγκο του Δαμασιακού είναι από χθες ο Νίκος Φακίτσας. Ο έμπειρος τεχνικός με πολυετή και αξιόλογη θητεία στη γειτονική Δόξα Βλαχογιαννίου αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας με στόχο να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Βοηθός του θα είναι ο Νίκος Χατζηγιάννης.

«Κλείνει» Φουρίκη ο Δωτιέας Αγιάς
Σε μία ακόμα κίνηση με στόχο την ενίσχυση της γραμμής κρούσης προχώρησε ο Δωτιέας Αγιάς. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» εντάσσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον επιθετικό Χρήστο Φουρίκη που αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στον Ιπποκράτη ο Θαν. Αρκουδής
Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Θανάση Αρκουδή από τη Θήβα, που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, προχώρησε η ομάδα του Ιπποκράτη.

Εκπληξη στο Κύπελλο από την Αμυγδαλή
Έκπληξη σημειώθηκε στον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΛ για τον 2ο Όμιλο, όπου στο γήπεδο Αμυγδαλής η τοπική Δόξα επικράτησε του κατά μία κατηγορία μεγαλύτερου Φιλοκτήτη Μελιβοίας με 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass