Βροχή τα γκολ στην Α’ ΕΠΣΛ

*ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΕΥΡΥ ΣΚΟΡ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΠΟΕ ΜΕ 4-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ, ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΜΕ 6-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΜΕ 4-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 5-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ *ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ. ΚΑΙ ΓΟΝΝΟΙ *«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ *ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2023 12:00

Οι νίκες με μεγάλα σκορ είχαν την τιμητική τους στη χθεσινή εμβόλιμη 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ. Ο ΠΟΕ πέτυχε το «3x3» κερδίζοντας με 4-0 στο Αργυροπούλι την τοπική Δόξα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο οποίος επιβλήθηκε του Σμόλικα με 4-1.
Στην 3η θέση αναρριχήθηκε η Ανθούπολη η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φαλανιακό κερδίζοντας με 5-0, ενώ το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στο Συκούριο όπου ο Κίσσαβος συνέτριψε τον Ιπποκράτη με 6-1.


Ο Ηρακλής Λάρισας επέστρεψε στις νίκες και έφυγε από το Δαμάσι με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του (0-2) στη Φιλιππούπολη, στο μοναδικό παιχνίδι που δεν σημειώθηκαν τέρματα Απόλλων Λάρισας και Δωτιέας Αγιάς μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Όλυμπος Γόννων είχε τις λύσεις απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων κερδίζοντας με 2-0, ενώ τέλος το Μαυροβούνι νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι τους Αγ. Αναργύρους με 1-0.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    4
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    1
Εντυπωσιάζοντας με την αποτελεσματικότητά του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε του Σμόλικα με 4-1 και οδηγεί την «κούρσα» της Α’ ΕΠΣΛ μαζί με τον «γείτονά» του ΠΟ Ελασσόνας. Οι Φαλανιώτες, από την πλευρά τους, στάθηκαν ισάξιοι στον αγωνιστικό χώρο αλλά είδαν τα πάντα να καταρρέουν σε ένα «εφιαλτικό» γι’ αυτούς τρίλεπτο.
Στο 16’ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν από επικίνδυνη θέση φάουλ με τον Γκαραλιάκο, το οποίο εξουδετέρωσε χωρίς δυσκολία ο Παπαγιάννης, ενώ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν πολύ κοντά στο γκολ με σουτ του Κακαβίτση στο 18’ (έφυγε πάνω από τα δοκάρια) και κεφαλιά στο 23’ (απέκρουσε σε κόρνερ ο Ν. Δραχαλίβας).
Στο 27’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματούλα, ο Θεόδωρος Γανός με περίτεχνη ενέργεια έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).
Στο 43’ ήλθε η «απάντηση» του Σμόλικα με τον άλλοτε παίκτη του Οικονόμου Σωτήρη Πατσή, ο οποίος προχώρησε από δεξιά και σούταρε στην κλειστή γωνία του Δραχαλίβα ισοφαρίζοντας σε 1-1, παρά την προσπάθεια του τελευταίου να αποτρέψει το γκολ.
Στην επανάληψη τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το 66’, οπότε από εκτέλεση φάουλ του Ματούλα με κεφαλιά ο Μιχάλης Αυλογιάρης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Τσαριτσανιώτες, ενώ δύο λεπτά αργότερα από γύρισμα του Τσούτσα ο νεοεισελθών Κυριάκος Σεμερτζίδης εξ επαφής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
Πριν ουσιαστικά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων, ο Σεμερτζίδης στο 69’ με σουτ από 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Παπαγιάννη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Στο 86’ οι νικητές «άγγιξαν» την επιτυχία ενός ακόμη γκολ με κεφαλιά του Βασιλειάδη (από σέντρα του Ματούλα), την οποία απέκρουσε αμυνόμενος προ της γραμμής τέρματος.
*Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Δίχρης, Καραμαγκιόλας.
Μοναδική φάση που προκάλεσε συζητήσεις ήταν η (έγκαιρη πάντως) υπόδειξη του β’ βοηθού για οφσάιντ σε προφανή ευκαιρία των φιλοξενουμένων για γκολ στο 31’.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Ν. Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Ηλ. Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός (73’ Γκόλτσιος), Αθανασούλης, Τσούτσας (83’ Κωνσταντίνου), Κατσιαντώνης (83’ Ν. Γκαντούνας), Γκαραλιάκος (58’ Βασιλειάδης), Ματούλας, Στ. Δραχαλίβας (58’ Σεμερτζίδης).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Χρόνης): Παπαγιάννης, Πόνηρος, Πατσής (73’ Γκιόνα), Πολύζος, Αλατάς, Τάφα, Νερπιέτρι, Ζαμπέτας (73’ Φούντογλου), Κακαβίτσης, Γκαλμπογκίνης, Χριστακέας.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ    0
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ    4
Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο ΠΟ Ελασσόνας στο γήπεδο Αργυροπουλίου επί της τοπικής Δόξας με σκορ 4-0, με τον περσινό πρώτο σκόρερ Κώστα Τσιάκο να πετυχαίνει χατ τρικ και ουσιαστικά να δείχνει τον δρόμο προς την επιτυχία.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τον Τσιάκο να σκοράρει στο 47’ με προβολή, στο 55’ με πέναλτι και στο 61’ με φάουλ, ενώ το 0-4 διαμόρφωσε στο 66’ ο Καραμούλας.
Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Βαλιώτης Θ.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Γεωργούλας, Καραμπάλιος, Κίτσιος Π., Κίτσας, Τσιρογιάννης, Κατσαρός, Γκάτης, Σακοράφας, Τσιάγκος, Κίτσιος Δ., Βογιατζής Ν.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ν. Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Μπούσιας, Περτζιόνι (65΄Τσιπλικιάρης), Ζιαγκλαβός, Κωνσταντινίδης (46΄Καραμούλας), Καραγκούνης (80΄Αγρογιάννης), Μουλτσιάς (58΄Κριεζής), Τσιάκος, Ρολντάν (80΄Γκανάτσιος).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    0
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ    5
Δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο μεγάλο σκορ 5-0 πέτυχε η Ανθούπολη αυτή τη φορά στο Δασοχώρι επί του Φαλανιακού. Το σκορ για τους νικητές που δείχνουν ότι βρήκαν τον ρυθμό τους, άνοιξε στο 13’ ο Λάιος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μούτσα, ενώ στο 63’ ο Αντωνόπουλος στην προσπάθειά του να αποτρέψει γκολ σε ενέργεια του Παπαδάκου σημείωσε αυτογκόλ για να γίνει έτσι το 0-2. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Αναγνώστης στο 65’ με πλασέ, Πανταζής στο 77’ με σουτ και Κατσαμπέλας στο 85’ με μακρινό πλασέ. Ο Φαλανιακός από την πλευρά του πάλεψε φιλότιμα για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσε να είναι ουσιαστικός.
Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Γκαρέλης, Στεργιακούλης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης (69’ Ιγγλέζος), Πάνου, Σούλι, Πανταζής, Γκανάτσας, Μπαλαής, Ιωαννίδης, Καρακίτσιος (60’ Χοτάι), Αντωνόπουλος (69’ Παπαγεωργίου), Ντανίκας (60’ Χριστοδουλόπουλος).
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας-Κ. Μαντζιώκας): Ντιντής, Καραγιάννης (75’ Μαριγκούδης), Λάιος (65’ Κατσαμπέλας), Τσάτσος, Καραμπούζης, Μούτσα (70’ Αργύρης), Παπαδάκος, Σέσι, Βλαχάκης, Αναγνώστης (75’ Καρατζούκος), Κωστούλας (70’ Πανταζής).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    1
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ    0
Το γκολ του Πράπα στο 55’ (μετά από κάθετη πάσα του Μπέτση και αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα) αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στο Μαυροβούνι στο γειτονικό ντέρμπι με τους Αγ. Αναργύρους που διεξήχθη στα Βούναινα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους φιλοξενούμενους και η δεύτερη νίκη για τους γηπεδούχους.
Διαμαρτυρίες εκφράστηκαν από τους Αγ. Αναργύρους για το ότι έγινε αλλαγή στο πλάγιο από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ, ενώ από τον πάγκο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Μαστρογιάννης.
Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Παραφέστας, Ντελέζος Π.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Πιτσίλκας (75’ Φακίτσας), Κακαζούκης, Μπατζέλας Β., Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Ν., Λάλλος (61’ Μπάγκας Δ.), Μπέτσης, Ακριβόπουλος (61’ Κυριακίδης), Πράπας (89’ Πλίτσης), Εμμανουήλ (61’ Σταμέκος)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Σβάρνας, Περήφανος, Τζίκα, Παναγιώτου, Πλατής (77’ Αντωνίου), Χασιώτης (77’ Γκαραβέλης), Μπακαρτζής (58’ Φυτιλής), Νούσιος (58’ Ροκάς), Παπαδόπουλος, Τζεμολάρι (58’ Δοξαριώτης), Παιδής.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.    2
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ηρακλής Λάρισας έκαμψε στο Δαμάσι την αντίσταση του τοπικού Δαμασιακού με 2-0 (ενώ παράλληλα έχασε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα) και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Ο Γαργάλας στο 21’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-1, ενώ στο 47’ ο Παυλίδης ύστερα από γύρισμα του Ζαχαρούλη με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Δεδικούσης, Γκόγκος.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Απ. Ευαγγέλου): Νικολακούλης (35 λ.τ. Τσιάλτας Στ.), Οικονόμου, Μπακαΐμης, Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Στ., Παπαθανασίου, Τσατσελάρι, Καρακάνος, Τσάτσος, Δεληχάς, Κοτρώτσιος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλης (90’ Δάσκαλος), Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτέρης (90’ Δρόσος), Πατσιατζής (46’ Καμέας), Παυλίδης (75’ Κούρτης), Γαργάλας, Ζαχαρούλης, Βέλλας (15’ λ.τ. Παπαγτόγιας), Ράμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.    0
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ    0
Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Δωτιέα Αγιάς. Παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη.
Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τον αντίπαλό του, αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη νίκη. Στο α’ μέρος η πιο χαρακτηριστική φάση σημειώθηκε στο 43’ όταν σε αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Πασιάς βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σημάδεψε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με τους «κυανόλευκους» να είναι επιθετικά πιο δραστήριοι και να απειλούν στο 77’ με το σουτ του Τσαπατόρη που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ η μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στο 79’ όταν ο Πασιάς εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τσακάλι, μπήκε από πλάγια δεξιά και επιχείρησε διαγώνιο σουτ, για να απομακρύνει σε κόρνερ ο Καρνάβας.
Στο 85’ ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Λαβαντσιώτη πέρασε ανεκμετάλλευτο, ενώ στο 90’ χάθηκε η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα όταν μετά από συντονισμένη επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων, ο νεοαποκτηθείς Χατζηλιόντας ως τελικός αποδέκτης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Μπασινός, Πουρουτίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Φαρμάκας, Τερζούδης (77’ Μπαγιώτας), Νικολακούλης, Καλαπανίδας (46’ Γ. Γερεντές), Λάιος, Γκουντρουμπής (64’ Χατζηλιόντας), Διβανές, Χατζής (46’ Τσαπατόρης), Πασιάς, Θ. Γερεντές (30’ Κούρτι), Τσούτσας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Καρνάβας, Παπανικολάου, Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης (72’ Κολτράκα), Φουκαλάς, Ντακούλας, Λαβαντσιώτης, Γκουντίκας (90’+2’ Γουργιώτης), Μάντσε (65’ Πασχαλίδης).

ΓΟΝΝΟΙ    2
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    0
Τη χαρά της νίκης γεύτηκε για δεύτερη φορά φέτος ο Όλυμπος Γόννων, ο οποίος αυτή τη φορά επικράτησε του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0.
Ο Μάντζαρης στο 16’ ο οποίος συνδυάστηκε άψογα με τον Αθανασιάδη άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Αθανασιάδης στο 61’ με πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν φιλότιμα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.
Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής, Νάκας, Τζιμούρτος.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Μπούμπουλης Αθ., Περδίκης, Ζαϊρές Γ. (78’ Σέτζας), Γουγουλιάς Ν., Σερίφης, Μάντζαρης, Γελαλής (70’ Κολτσίδας), Αλεξίου, Κόκρας (55’ Λιόγκας), Αθανασιάδης (78’ Κίτσιος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δ. Μπουκουβάλας): Γεωργαντζιάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Μπρόσκα (30′ Κερμελίδης), Αποστολάκης, Γκουγκουλιάς, Σταμπουλής (70′ Φούσα), Γκατζουλής, Γιαννακός Παπακωνσταντίνου, Κουβελάς.

ΣΥΚΟΥΡΙΟ    6
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ    1
Άργησε μεν αλλά έφτασε στην πρώτη του νίκη με θριαμβευτικό τρόπο. Ο λόγος για τον Κίσσαβο Συκουρίου που συνέτριψε τον Ιπποκράτη με 6-1 πετυχαίνοντας το σκορ της ημέρας.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Πλιάγκας (18’, 39’), Κώτσιας (25’, 88’), Κουλουκτσής (60’, 85’), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε σε 4-1 στο 75’ ο Ε. Μήτρος.
Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Καραθάνος, Μπλιώνας.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου (64΄Ευσταθίου), Λανάρας, Αγγέλης, Κουλουκτσής (80΄Ντάλλας), Τζιούρας (80΄Τσίκος), Ντιντής, Μπολάκης (64΄Τριανταφύλλου), Κώτσιας, Σβερκούλης (53΄Φαρμάκας), Κορδέλας, Πλιάγκας.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γ. Χατζής): Σάλα, Παπακωνσταντίνου, Κουκλομένος, Φραχόλι Φ., Κουρούκας (37΄λ.τ Κωστάκης, 61΄Μήτρος Ε.), Γεωργούλας, Φραχόλι Ο., Αλλιάι, Μήτρος Χ., Ζυγούρης, Βούγιας (76΄Μήτρος Β.).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μαυροβούνι-Αγ. Ανάργυροι    1-0
Οικονόμος-Σμόλικας    4-1
Συκούριο-Ιπποκράτης    6-1
Πελασγιώτιδα-Παναγροτικός    3-0 (ά.α.)
Απόλλων Λάρ.-Δωτιέας Αγιάς    0-0
Γόννοι-Αχιλλέας Φ.    2-0
Δαμασιακός-Ηρακλής Λάρ.    0-2
Φαλανιακός-Ανθούπολη    0-5
Αργυροπούλι-ΠΟ Ελασσόνας    0-4
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/10, 16:00)
Οικονόμος-Μαυροβούνι
Αγ. Ανάργυροι-Συκούριο
Σμόλικας-Πελασγιώτιδα
Ιπποκράτης-Απόλλων Λάρ.
Παναγροτικός-Γόννοι
Δωτιέας Αγιάς-Δαμασιακός
Αχιλλέας Φ.-Φαλανιακός
Ηρακλής Λάρ.-Αργυροπούλι
Ανθούπολη-ΠΟ Ελασσόνας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    11-1    9
ΠΟ Ελασσόνας    8-0    9
Ανθούπολη    10-0    7
Μαυροβούνι    2-1    6
Αγ. Ανάργυροι    5-2    6
Ηρακλής Λάρ.    5-3    6
Σμόλικας    5-4    6
Γόννοι     5-5    6
Πελασγιώτιδα    4-1    5
Συκούριο    8-4    4
Απόλλων Λάρ.    2-2    4
Δωτιέας Αγιάς    1-3    2
Φαλανιακός    3-8    2
Δαμασιακός    1-6    1
Αχιλλέας Φ.    1-7    1
Αργυροπούλι     2-9    1
Ιπποκράτης    2-10    0
Παναγροτικός    0-9    0

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass