Προκρίθηκε ο Προμηθέας

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΑΛΗΝΗΣ 3-0

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2023 12:20

Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας», ο Προμηθέας κέρδισε τον αξιόμαχο Απόλλωνα Γαλήνης με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
Μόλις στο 2’ ο Απόλλωνας απείλησε, με τον Κωστούλα να μη βρίσκει στόχο.


Δύο λεπτά αργότερα, στο 4’, το σκορ άνοιξε όταν ο Σεΐζης Γ. βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε την μπάλα στον Παναγιώτη Ραπτοτάσιο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Στο 18’ ο Τζιώρας Φ. θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου, αλλά την κεφαλιά του απομάκρυνε ο Κιλιργιώτης.
Και στο 25’ ο Γιώργος Σεΐζης, ανήμερα των γενεθλίων του, κέρασε… το δεύτερο γκολ στην ομάδα του με ωραίο σουτ, γράφοντας το 2-0.
Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει, με τον πολύ καλό Γκόβαρη να απομακρύνει τις προσπάθειες των Χατζόπουλου (27’) και Χότζα (45’).
Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι παίκτες της Γαλήνης αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, με ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Μωϋσιάδη στο 49’ να απομακρύνει και πάλι ο Γκόβαρης.
Τελικά το γκολ ήρθε από πλευράς Προμηθέα και πάλι στο 74’, με εξαιρετικό πλασέ του Στέλιου Σεΐζη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Λίγο πριν το φινάλε, μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λένα υποχρέωσε τον πολύ καλό Γκόβαρη να πραγματοποιήσει μια θαυμάσια απόκρουση, με το 3-0 να μένει ως το τέλος.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Δημερά, ενώ κανένα πρόβλημα δεν είχαν και οι συνεργάτες του κ. Μπατζανούλης και Τοπαλσάββας.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Β. Στεφανής): Γκόβαρης, Διβανές, Καρβουνάρης, Γκέκας, Σεΐζης Γ. (79’ Στώικος), Τζιώρας Β., Τζιώρας Φ. (72’ Χαλιμούρδας), Ασίκογλου (46’ Παραλυκούδης), Ραπτοτάσιος (72’ Κώστας Αγγ.), Μπασδέκης (46’ Σεΐζης Στ.), Δαούλας.
ΓΑΛΗΝΗ (Γ. Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Μωϋσιάδης, Χατζόπουλος (60’ Λένας), Γκάνας (83’ Κόντος), Δεμίσης (46’ Γκέκας), Χότζα, Αλεξανδράκης, Κουρέτσος, Κώτσης (73’ Λιζέκας), Κωστούλας (83’ Γκαράνης), Μπαλανίκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass