Νέα απώλεια για την ΑΕΛ…

*ΕΦΕΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ 1-1 *ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2023 12:00

Νέα εκτός έδρας απώλεια για την ΑΕΛ που χθες στη Μυτιλήνη έφερε ισοπαλία με 1-1 παρά την πολύ καλή της εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αλλά και στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης όπου πέτυχε ένα τέρμα ακόμα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 25’ με τέρμα του Πεντρόσο και ισοφαρίστηκε από τον Γιόκε στο 47’. Οι «βυσσινί» αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δύο βαθμούς πίσω από τον Λεβαδειακό, που έχει έναν αγώνα λιγότερο.


Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε τον αγώνα με 4-3-3, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Σουλούκο, στην άμυνα τους: Θ. Παπαγεωργίου (δεξιά), Ηλιάδη, Στάμου (σέντερ μπακ), Μαϊδανό (αριστερά), στη μεσαία γραμμή τους: Πλέγα , Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα και στην επίθεση τους: Πεντρόσο, Όγκμποε, Μαυριά.
Από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 15’ ο Όγκμποε βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μιλόγεβιτς, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο χορός των ευκαιριών συνεχίστηκε…
Στο 20’ και 21’ δύο σουτ του Μαυριά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ενώ στο 23’ πρόλαβε τον Όγκμποε σε πάσα που έκανε ο Κώστας Παπαγεωργίου.
Τελικά η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 25’ όταν ο Πλέγας έβγαλε κάθετη πάσα στον Πεντρόσο, που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Μιλόγεβιτς.
Και στο 33’ ο Πέντροσο θα διπλασίαζε τα τέρματά του, αλλά το ψαλιδάκι που έκανε μετά από σέντρα του Μαυριά κατέληξε άουτ.
Το ημίχρονο τελείωσε με φάση για τον Αιολικό όταν από σέντρα του Καρανίκα ο Μανούσος έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Σουλούκος έδιωξε σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός ξεκίνησε δυνατά και πέτυχε να ισοφαρίσει στο 47’ με τον Γιόκε, ενώ στο 55’ ο Πλέγας έκανε σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και απέκρουσε σε κόρνερ ο Μιλόγιεβιτς.
Η ομάδα του Αιολικού συνέχισε να πιέζει και στο 70’ από φάουλ του Καρανίκα ο Λουμανσρούμπεν από κοντά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, ενώ στο 72’ σουτ του Μανούσου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Σουλούκος.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο η ΑΕΛ πίεσε και στο 85’ ο Κοσσονού σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 88’ ο Πεντρόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιλόγιεβιτς.
Τέλος στο 89’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα του Όγκμποε, για το οποίο διαμαρτύρεται έντονα η ΑΕΛ.
Αυτό που φάνηκε και από το χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι είναι ότι η ΑΕΛ παρότι δημιούργησε ευκαιρίες δεν μπορεί να πετύχει εύκολα γκολ. Δύο ηχηρές μεταγραφές, ο Σάρατε και ο Οτορμίν, δεν αγωνίστηκαν για διαφόρους λόγους ούτε χθες με τους «βυσσινί».
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγιεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Κάτσε (90’ Καγκελίδης), Σέρνιτς (46’ Λουμανσρούμπεν), Τριανταφυλλάκος (46’ Κόρντιτς), Ενομό (46’ Γιόκε), Ζάκαριτς (78’ Μούχαλης), Μανούσος.
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (60’ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας (60’ Πατράλης), Κ. Παπαγεωργίου (60’ Ουατάρα), Αντράντα (75’ Θωμαΐδης), Όγκμποε, Πεντρόσο, Μαυριάς (90+2’ Μπρου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass