MOTOGP Mandalika

Γεμάτο ειδήσεις και με το Πρωτάθλημα να έχει ανάψει

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2023 8:17

Μετά τον ανατρεπτικό αγώνα στην Ιαπωνία, με νικητή τον Jorge Martin και τη μείωση της διαφοράς στη βαθμολογία από τον Bagnaia στους 3 βαθμούς, το Πρωτάθλημα έχει «πάρει φωτιά» και προσγειώνεται στην Ινδονησία και ειδικότερα στην πίστα της Mandalika, για τον 15ο γύρο της σεζόν, τον 3ο συνεχόμενο αγώνα εκτός Ευρώπης, και τον πρώτο από τους τρεις συνεχόμενους αγώνες στα τρία επόμενα Σαββατοκύριακα! Να σημειώσουμε ότι με τη διαφορά ώρας με την Ινδονησία, οι αγώνες την Κυριακή θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί με τη Moto3, στις 8.15 της Moto2, ενώ της μεγάλης κατηγορίας MotoGP θα γίνει στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας.
Είδηση 1. Είναι πια επίσημο: Ο Marc Marquez από το 2024 θα οδηγεί μια Ducati, φέρνοντας τα πάνω – κάτω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Ο ίδιος ο Marc Marquez σήμερα στις δηλώσεις του είπε: «Μερικές φορές στη ζωή, είναι σημαντικό να εγκαταλείπεις τη βόλεψη και να προχωράς μπροστά» και εννοούσε ότι ναι, θα ήταν βολικό να κάνει έναν ακόμα χρόνο υπομονή, να βάλει ακόμα 20 εκατ. € στον λογαριασμό του, βέβαια να σταματήσει τελείως να ρισκάρει και να μείνει χωρίς το χαμόγελο που του δίνει το κυνήγι της νίκης και του Τίτλου. Έτσι, όλα δείχνουν ότι καλά έκανε και πήρε την ευκαιρία να αρχίσει να ξανα-χαμογελά, έστω με κόστος 19 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ακριβό χαμόγελο, που όμως μπορεί να αποβεί καθοριστικό για τη συνέχεια της καριέρας του και για τον στόχο που έχει να φτάσει και αν είναι δυνατόν να ξεπεράσει τα εννέα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του Valentino Rossi!
Είδηση 2. Τραυματισμός... από το πουθενά για τον τρίτο διεκδικητή του φετινού τίτλου. Ο Ιταλός αναβάτης της Mooney VR46 Racing Team τραυματίστηκε σε προπόνηση στο ράντσο του Valentino Rossi και υπεβλήθη με επιτυχία σε εγχείρηση, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα καταφέρει να συμμετάσχει στο MotoGP στην Ινδονησία.
Είδηση 3. Ο Pedro Acosta ανεβαίνει κατηγορία και το 2024 θα αγωνίζεται στο MotoGP με τα χρώματα της Gas Gas Factory Racing Tech3, «εκθρονίζοντας» έναν από τους πλέον γνωστούς και καταξιωμένους στη συνείδηση του κόσμου αναβάτες του grid. Η άνοδος του 19χρονου Pedro Acosta από τη Moto2 στο MotoGP για το 2024 είχε προαναγγελθεί από τους ιθύνοντες της αυστριακής KTM εδώ και καιρό. Ωστόσο, με δεδομένο ότι το δίδυμο των Brad Binder και Jack Miller στην KTM Red Bull Factory Racing θα έμενε «ανέγγιχτο» για τη νέα χρονιά, το μεγάλο ερώτημα ήταν ποιανού τη θέση στη «δορυφορική» ομάδα της GasGas Factory Racing Tech3 θα έπαιρνε ο Ισπανός φέρελπις αναβάτης και παγκόσμιος πρωταθλητής στη Moto3, Pedro Acosta.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass