Παρουσιάστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης

*ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΙΑΣ, ΤΣΙΚΑΚΗΣ ΚΑΙ …ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2023 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Έγινε χθες η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της ΠΑΕ ΑΕΛ Παύλου Δερμιτζάκη, όπου ουσιαστικά επανέλαβε την ομιλία του στους παίκτες λέγοντας ότι η ομάδα έχει αξιόλογο υλικό, το καλύτερο -όπως είπε χαρακτηριστικά- στην κατηγορία και θέλει η ομάδα να πετύχει γρήγορα τους στόχους που έχει θέσει.
Ουσιαστικά, πέρα από τα γνωστά ευχολόγια και εγκώμια που κάνει κάθε νέος προπονητής σε μια ομάδα (εκφράστηκε κολακευτικά για τον πρώην τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη), ανέφερε ότι το νέο τεχνικό τιμ θα αποτελείται από τον Παντελή Μπούσια ως συνεργάτη του, ενώ γυμναστής ανέλαβε ο Αντώνης Τσικάκης. Παραμένουν στη θέση τους ο Γιάννης Παπαϊωάννου (γυμναστής αποκατάστασης) και ο Παναγιώτης Νάσης που είναι προπονητής Τερματοφυλάκων.


Στη συνέχεια, ανέφερε ότι τη θέση του Θωμά Κυπαρίσση, που έφυγε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, θα αναλάβει ο Τάσος Χριστακόπουλος που έχει και ρόλο οικονομικού διευθυντή. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στις περισσότερες αγωνιστικές αλλαγές στο τεχνικό κομμάτι (όχι προπονητικό, προς αποφυγή παρεξήγησης) βοηθούσε σημαντικά.
Η δύσκολη ερώτηση για τον Παύλο Δερμιτζάκη αφορούσε τις αντιδράσεις των οργανωμένων, που δεν έδειξαν να ενοχλούν τον ίδιο, ο οποίος δήλωσε: «Στην αντίδραση μίας μερίδας των οργανωμένων, θα πω μόνο πως εύχομαι να είναι καλά και να είναι δίπλα στην ομάδα». Ταυτόχρονα, οι αντιδράσεις των οργανωμένων φαίνεται πως δεν ενόχλησαν ούτε διοικητικό, ο οποίος ανέφερε: «Όταν η ομάδα όμως πελαγοδρομεί και καλείτε να πάρει μία ιστορική απόφαση, την παίρνει η ηγεσία. Και τη δεκαετία του ’80 ποδοσφαιριστές μετακινήθηκαν από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και το αντίθετο. Δεν είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε στην παρούσα φάση αυτήν την απόφαση, όταν ο νέος μας προπονητής ανέβασε δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, να συζητάμε γι’ αυτό».
Ο συγκεκριμένος διοικητικός τόνισε ότι ήταν λάθος που είχε ειπωθεί ότι ο Πανσερραϊκός είχε εξωτερική βοήθεια μετά το τέλος του περσινού αγώνα και παραδέχτηκε ότι ήταν καλύτερη ομάδα και ανέβηκε κατηγορία δίκαια.
Ο Δεμιτζάκης όταν ρωτήθηκε γιατί ο Πανσερραϊκός δεν τον κράτησε και στη μεγαλύτερη κατηγορία απάντησε ότι πρέπει να ρωτηθεί η ομάδα των Σερρών γιατί δεν ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του, ενώ για το γεγονός ότι μέχρι χθες ήταν άνεργος είπε ότι ήταν επιθυμία δική του προκειμένου να επιμορφωθεί σε σεμινάρια.
Ο νέος τεχνικός μίλησε και για την αδειοδότηση που δεν έχει η ΑΕΛ τονίζοντας ότι η ομάδα του Πανσερραϊκού πέρυσι τον Ιανουάριο έκανε έξι μεταγραφές, αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε ότι καμιά φορά η μη αδειοδότηση μπορεί να έχει και θετικά αποτελέσματα, αφού υπάρχει δίψα για διάκριση των νέων ποδοσφαιριστών που έρχονται στην ομάδα και θέλουν να διακριθούν.
Αγωνιστικά προανήγγειλε ότι κάποιοι παίκτες θα αλλάξουν θέση και θα παίζουν σέντερ φορ, αφού η ομάδα έχει μόνο έναν, τον Όγκμποε.
Τέλος, επισήμανε ότι αυτός επιλέγει τις ομάδες που θέλει να δουλέψει, και η ΑΕΛ ήταν μία απ’ αυτές γιατί έχει τις κατάλληλες συνθήκες, ενώ οι άλλες που του έκαναν πρόταση δεν είχαν τις προϋποθέσεις που αυτός θα ήθελε ως τεχνικός.

Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου και η 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου για τη Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή όρισε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 στις 16:00 την αναμέτρηση του 1ου ομίλου της Super League 2, ανάμεσα στον Αιολικό με την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Δείτε αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της Super League 2.
Αναλυτικά η 4η αγωνιστική Α’ Όμιλος
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023
16:00, Νίκη Βόλου-Κοζάνη
16:00, Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
16:00, Λεβαδειακός-Απόλλων Πόντου
16:00, ΠΟΤ Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β’
16:00, Αιολικός-ΑΕΛ
Ρεπό: ΑΕΚ Β’, Καμπανιακός
Αναλυτικά 3η αγωνιστική Β’ Όμιλος
Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023
16:00, Ολυμπιακός Β’-Ιωνικός
16:00, Γιούχτας-Παναχαϊκή
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023
15:00, Τηλυκράτης Λευκάδας-Ηλιούπολη
16:00, Αιγάλεω-Καλαμάτα
Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023
13:00, Διαγόρας Ρόδου-Χανιά
*Παναθηναϊκός Β’-Καλλιθέα αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’ σε εθνικές ομάδες.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Super League 2. Ο 29χρονος ρέφερι, Κωνσταντίνος Ανδριανός, υπαξιωματικός του Στρατού στο επάγγελμα, ο οποίος ανήκει στον Σύνδεσμο Αχαΐας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΟΤ Ηρακλή, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 στις 16:00 στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2022-2023 στις 2 Οκτωβρίου 2022 στην εκτός έδρας νίκη επί του Ναυπακτιακού Αστέρα (2-1) για το Κύπελλο Ελλάδας και την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΟΤ Ηρακλή (1-1) στις 29 Απριλίου 2023 για τη Super League 2. Βοηθοί του ο Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας) και ο Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας). Τέταρτος θα είναι ο Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί για τα ματς του Βορείου ομίλου της Super League 2 που θα γίνουν την Τετάρτη (11/10).
3η αγωνιστική
ΑΥΡΙΟ 11/10-16:00
Κοζάνη-Μακεδονικός: Γιούργας (Κέρκυρας), Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου), 4ος: Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου), παρ.: Σπύρου (Καστοριάς)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιολικός: Φουστάνας (Μακεδονίας), Νταβέλας, Μποζατζίδης (Μακεδονίας), 4ος: Τικόζογκλου (Μακεδονίας), παρ.: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΑΕΛ-Ηρακλής: Ανδριανός (Αχαΐας), Οικονόμου (Αχαΐας), Δέλλιος (Πέλλας), 4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας), παρ.: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Μπούτσικος (Μακεδονίας), παρ.: Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass