Ψηφίζει για... προπονητή η ΑΕΛ

*ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ *ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2023 12:00
Στη φωτογραφία, από δεξιά προς αριστερά, οι Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Κυριάκος Παπαδόπουλος  - Γιάννης Παπαϊωάννου (γυμναστές) και Παναγιώτης Νάσης (προπονητής τερματοφυλάκων). Στη φωτογραφία, από δεξιά προς αριστερά, οι Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Κυριάκος Παπαδόπουλος - Γιάννης Παπαϊωάννου (γυμναστές) και Παναγιώτης Νάσης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Μετά την αποχώρηση του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, η διοίκηση προσπαθεί να βρει τον αντικαταστάτη του και διάφορα ονόματα ακούστηκαν, αλλά μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρξε καμία εξέλιξη.
Το όνομα που περισσότερο «παίζει» είναι αυτό του Παύλου Δερμιτζάκη, ενώ ακούστηκε και αυτό του Αντώνη Νικοπολίδη.


Για τον πρώτο που ανέβασε πέρυσι τον Πανσερραϊκό στη Super League 1 υπήρξαν αντιδράσεις από την πλευρά των φιλάθλων, όταν επί προεδρίας Κώστα Πηλαδάκη ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ ήρθε στη Λάρισα, αλλά τα… μεσάνυχτα μετά την αρνητική αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Ιμπέριαλ» δεν προχώρησε η συμφωνία.
Ο Δερμιτζάκης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αγγλία και πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο ίδιος ανέφερε πως σίγουρα τον ενδιαφέρει η ΑΕΛ, αλλά δεν υπήρξε επίσημη πρόταση.
Κορυφαίο διοικητικό στέλεχος επισήμανε χθες πως πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξει νέος τεχνικός στην ομάδα και το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που καλείται να... ψηφίσει και για τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Γκουτσίδη.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ
Κατά τα άλλα, χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν ρεπό και σήμερα το πρωί θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Η προπόνηση θα γίνει κάτω από τις οδηγίες του Παναγιώτη Κυπαρίσση, μέχρι πρότινος βοηθού του κ. Γκουτσίδη, και των υπολοίπων μελών του τεχνικού τιμ, που παρέμειναν στη λαρισινή ομάδα.
ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΚ Β’
Εν τω μεταξύ, αύριο και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Super League 2 θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ Β’ και η ΑΕΚ Β’, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης.
Τα υπόλοιπα ματς της 3ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11/10 και η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο AEL FC ARENA τον ΠΟΤ Ηρακλή του Σάκη Τσιώλη, από τον οποίο πέρυσι είχε ηττηθεί στο στάδιο Αλκαζάρ με 2-0, μια ήττα που πείραξε πάρα πολύ τον κόσμο και φέτος ευελπιστεί πως η ομάδα θα πάρει τη ρεβάνς.

spanos.jpg

Κρούση σε Δημήτρη Σπανό

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε κρούση στον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων, στις ομάδες του Παναιγιάλειου, της Παναχαϊκής, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Α.Ο.Κ. Κέρκυρας, της Δόξας Δράμας, του Λεβαδειακού και του Ιωνικού Νίκαιας (2020-2023).
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν δέχθηκε, λόγω προβλήματος με τον αδελφό του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass