Τρίτωσε το καλό για την Α.Ε. Κιλελέρ

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ Π.Ο.ΦΗΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0 *ΧΑΡΗ ΣΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ (ΠΕΝ.), ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2023 12:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η Α.Ε. Κιλελέρ κέρδισε χθες σε εξ αναβολής παιχνίδι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής την ομάδα του Π.Ο. Φήκης Τρικάλων, με σκορ 3-0.
Ο αγώνας διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ και οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και πως είναι μια ομάδα πολύ γυμνασμένη, με αστείρευτες δυνάμεις και παίκτες που δείχνουν πως έχουν μεγάλη θέληση και λειτουργούν με ομαδικό πνεύμα.


Τα γκολ πέτυχαν οι Κατσαμάγκας, Χασομέρης και Χατζησαββίδης, ενώ οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Χασομέρη, που ήταν και πάλι χάρμα ιδέσθαι.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κιλελέρ μετά από τέσσερις αγωνιστικές ισοβαθμεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Α.Ο. Αρτάκης και μετράει τρεις νίκες, ενώ ηττήθηκε μόνο στη Νέα Αρτάκη.
Απολογισμός σίγουρα πολύ καλός για μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία, που πατά γερά και παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της θεομηνίας που χτύπησε και την περιοχή του Κιλελέρ, οι παίκτες κάνουν πραγματική κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, δικαιώνοντας μέχρι τώρα τον προπονητή τους Κώστα Κατσάρα και τους συνεργάτες του, που δουλεύουν με σοβαρότητα.
ΤΟ... ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Μετά τον αγώνα ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Φτάρας δικαιολογημένα εξέφρασε το παραπονό του: «Δεν έχουμε τη βοήθεια που πρέπει και είναι κρίμα, διότι κάνουμε όλοι μας μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Κόψαμε μόλις 69 εισιτήρια, ενώ στο γήπεδο ήταν 150 περίπου φίλαθλοι. Την Παρασκευή ταξιδεύουμε πάλι στην Κέρκυρα. Βοηθήστε μας...».
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Κατά τα άλλα, στο παιχνίδι η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για την ομάδα του Κιλελέρ στο 9’, όταν ο Παπαγεωργίου Θ. εκτέλεσε φάουλ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, με τον Μπουρούση να απομακρύνει στην αριστερή του γωνία. Στο 18’ οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Κατσαμάγκας κινήθηκε από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα, με τον Μπουρούση να απομακρύνει με τις γροθιές σε έναν χώρο όπου ο Χασομέρης έκανε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ της Φήκης.
Στο 31’ ο Βαγενάς ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Τζέλη, με τον διαιτητή Τσίντζα να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι. Ο Βασίλης Κατσαμάγκας ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα.
Η πρώτη αντίδραση από πλευράς Φήκης ήρθε στο 35’, με τον Μισυρλή να προλαβαίνει την μπάλα προ του Κουσκουνά μετά από ωραία προσπάθεια του Γκατζιά.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να κρατήσουν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους. Στο 52’ ο Γιαννούλας κινήθηκε από τα δεξιά υπό επικίνδυνες προϋποθέσεις, γυρίζοντας την μπάλα σε ένα επικίνδυνο σημείο, με τους αμυντικούς του Κιλελέρ να απομακρύνουν την μπάλα πριν ο Πολυζόπουλος τη σπρώξει στα δίχτυα. Στο 55’ οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες όταν ο Χασομέρης δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 57’ οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν έπειτα από στημένο χτύπημα και φάση διαρκείας ο Κατσαμάγκας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, με το τέρμα να ακυρώνεται για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με υπόδειξη του επόπτη Σφυρή.
Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 66’, βάζοντας γερές βάσεις για το «τρίποντο». Ειδικότερα, ήταν ο Παπαγεωργίου Β. που έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Δημήτρη Χασομέρη να κάνει το κοντρόλ και με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας έκανε το 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 74’ Χατζής και Παπαγεωργίου Β. συνεργάστηκαν όμορφα, με τον δεύτερο να εκτελεί και τον Μπουρούση να απομακρύνει με τα πόδια σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Σούμπασης, ο νεαρός μέσος Θοδωρής Χατζησαββίδης πήδηξε ψηλότερα όλων και με καρφωτή κεφαλιά από την «καρδιά» της μεγάλης περιοχής κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Και στο φινάλε ο Παρασκευούδης απείλησε δις, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με το 3-0 να μην αλλάζει και το Κιλελέρ να πανηγυρίζει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα.
Μια νίκη απόλυτα δίκαιη, για μια ομάδα που, όπως προαναφέραμε, είναι καλοδουλεμένη και σίγουρα εντυπωσιάζει με το όμορφο ποδόσφαιρο που αποδίδει και παίρνει αυτό που της αξίζει στον αγωνιστικό χώρο, γι’ αυτό και το χειροκρότημα των φιλάθλων ήταν μια ηθική επιβράβευση στο φινάλε της αναμέτρησης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσίντζα, ενώ δεν είχαν προβλήματα και οι συνεργάτες του κ. Σφυρής – Αγγελόπουλος, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας. Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού μετά από προσπάθεια του Πολυζόπουλου, αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από την Α.Ε. Κιλελέρ ο Κατσαμάγκας (71’) , ενώ από τη Φήκη οι Τζέλης (30’), Γεωργάκης (55’), Πολυζόπουλος (63’), Γκαντιάς (68’), ενώ κίτρινη δέχθηκε και ο εκπρόσωπος της Φήκης στον πάγκο Γιώργος Μπούρλιος (61’) για διαμαρτυρία.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Παπαγεωργίου Β., Μπάρδας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Βαγενάς (63’ Πανταζής), Αλτάνης (46’ Χατζής), Κατσαμάγκας (84’ Παρασκευούδης), Χασομέρης (79’ Κούκος), Παπαγεωργίου Θ. (63’ Σούμπασης).
Π.Ο. ΦΗΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Τάκης Ρούσσας): Μπουρούσης, Γιαννούλας, Τζέλης, Τεντολούρης, Τσιγαρίδας (86’ Κατσιούλας), Καλαμαράς, Γεωργάκης, Γκαντιάς (70’ Γκίνης), Κουσκουνάς (70’ Παναγιώτου), Μπαλτσάς (77’ Σάαρ Αποστολάκης), Μπαμπατσιάς (46’ Πολυζόπουλος).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1η αγωνιστική)
Αστέρας Πετριτή-Θεσπρωτός 0-0
Σβορώνος-Εορδαϊκός 4-2
Νέα Αρτάκη-Λευκίμμη 3-1
Βατανιακός-Καστοριά 0-2
Κιλελέρ-Φήκη 3-0
Τρίκαλα-Ζάκυνθος 2-2
Άρτα-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-1
Αστέρας Λαμίας-Μαγνησιακός 0-0
Θύελλα Κατσικά-Πιερικός 1-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1. Εθνικός Κεραμιδίου 6-1 12
2. Νέα Αρτάκη 6-2 9
3. Κιλελέρ 7-3 9
4. Πιερικός 3-1 8
5. Τρίκαλα 9-4 8
6. Σβορώνος 9-5 7
7. Αναγέννηση Άρτας 4-3 6
8. Βατανιακός 3-4 5
9. Ζάκυνθος 4-4 5
10. Αστέρας Λαμίας 3-3 5
11. Αστέρας Πετριτή 1-4 5
12. Θύελλα Κατσικάς 5-4 4
13. Θεσπρωτός 3-5 4
14. Φήκη 4-9 3
15. Λευκίμμη 2-5 3
16. Καστοριά 3-7 3
17. Εορδαϊκός 5-8 2
18. Μαγνησιακός 1-6 1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 7/10, 16:00)
Αστέρας Πετριτή-Κιλελέρ
Τρίκαλα-Βατανιακός
Αναγέννηση Άρτας-Νέα Αρτάκη
Αστέρας Λαμίας-Σβορώνος
Θύελλα Κατσικά-Θεσπρωτός
Πιερικός-Εορδαϊκός
Μαγνησιακός-Λευκίμμη
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Καστοριά
Ζάκυνθος-Φήκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass