Ωρες περισυλλογής στην ΑΕΛ

*Μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ Β’ με 3-0 *Σήμερα αναμένεται ομιλία Γκουτσίδη στους παίκτες

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2023 13:45

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ έχασε προχθές από την ΑΕΚ Β’ με 3-0 στο πρωτάθλημα της Super League 2 και προβλημάτισε, αλλά παράλληλα διατήρησε και την παράδοση που τη θέλει να χάνει απ’ όλες τις δεύτερες ομάδες των θεωρητικά μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος. Πέρυσι έχασε από τον ΠΑΟΚ Β’, ενώ πρόπερσι από τον Ολυμπιακό Β’. Βέβαια τότε οι ήττες ήταν με ένα γκολ διαφορά (1-0), αλλά προχθές με τη διαφορά τριών τερμάτων ήταν πολύ βαρύ.


Η λαρισινή ομάδα ήταν άνευρη με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο και παίκτες έμοιαζαν να δίνουν φιλικό αγώνα και όχι επίσημο. Ποδοσφαιριστές που πριν λίγες μέρες έδειχναν σε εξαιρετική κατάσταση όπως ο Γιώργος Παπαδόπουλος προχθές έμοιαζαν σαν ποδοσφαιριστές β’ διαλογής.
Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Οτορμίν μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ η απουσία του Μαυριά έμοιαζε τεράστια, αφού ο Πεντρόσο δύσκολα μπορεί να βγάλει πολλά ματς στη σειρά λόγω ελλιπούς προετοιμασίας. Και ας μην ξεχνάμε ότι και η μεταγραφή του Σάρατε λόγω τραυματισμού του παίκτη αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει.
Αν η μεσαία γραμμή δεν βρει ρυθμό τότε θα υπάρχει πρόβλημα και στα επόμενα παιχνίδια. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το παιχνίδι με τον ΠΟΤ Ηρακλή την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια η λαρισινή ομάδα παίζει με τον Αιολικό.
Στα ευχάριστα είναι ότι μάλλον με τον ΠΟΤ Ηρακλή θα είναι στη διάθεση του προπονητή ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ενώ λογικά θα αποθεραπευτεί και ο Μαυριάς.
Σήμερα αναμένεται στους παίκτες να μιλήσει ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης για την πανωλεθρία στο «Σεραφίδειο» και το ερώτημα είναι αν η ομάδα μπορεί να συνέλθει. Παίζει σε δέκα μέρες από τώρα και θα πρέπει να ρίξει μεγάλο βάρος στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β’ στο «Σεραφείδειο» και αυτοί είναι οι: Λούκα Αντράντα, Xάρης Ηλιάδης και Μαξίμ Μαξιμένκο.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Δημήτρης Στάμου, Λούκα Αντράντα, Xάρης Ηλιάδης, Μαξίμ Μαξιμένκο 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass