WRC Χιλής: Τελευταίος χωμάτινος χορός…

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2023 9:30

Για το χώμα ο λόγος σε σχέση με το φετινό πρωτάθλημα WRC, και ο αγώνας της Χιλής, που επιστρέφει στο καλαντάρι, θα ταλαιπωρήσει τον Ευρωπαίο τηλεθεατή λόγω της διαφοράς της ώρας.


Αποδεδειγμένα, οι οδηγοί των WRC1 δεν ταλαιπωρούνται, και στον θίασο συμμετέχουν οι συνήθεις ύποπτοι. Στα τρία Toyota Yaris Hybrid WRC1 οι Ροβάνπερα, Έβανς και Κατσούτα. Στα τρία αντίστοιχα Hyundai οι Νεβίλ, Λάπι και Σούνινεν, και η απουσία του Σόρντο δεν μεταφράζεται ως λευκή πετσέτα για τον τίτλο, αφού ο Φινλανδός πρέπει να κάνει χιλιόμετρα για το τέλος της χρονιάς.
Να θυμίσουμε ότι Ροβάνπερα και Toyota προηγούνται στη βαθμολογία, αλλά δύσκολα θα κριθούν εκεί οι τίτλοι. Ο Ροβάνπερα με 200 βαθμούς προηγείται των Έβανς και Νεβίλ με 167 και 134, αντίστοιχα. Στους κατασκευαστές, η Toyota έχει ήδη συγκεντρώσει 430 βαθμούς έναντι της Hyundai με 339. Στη Χιλή δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί επίσημα η αποχώρηση της Pirelli, ίσως και η πιθανή επιστροφή της Michelin. Σήμερα , οι αγωνιζόμενοι θα αντιμετωπίσουν δύο φορές το Las Pataguas (13,20 km) και το El Ponen (13,86 km) με νέα βοήθεια στο μισό του δρόμου. Το δεύτερο πέρασμα από το El Ponen θα φιλοξενήσει το Power Stage.
Το σημερινό πρόγραμμα που θα δώσει νικητή: SS13 – 1:05 μ.μ. Las Pataguas 1 (13,20 χλμ.),SS14 – 2:00 μ.μ. El Ponen 1 (13,86 χλμ.) SS15 –
4:40μ.μ. χλμ.),10:00 μ.μ.: SS12 – Maria de las Cruces 2 (28,72 χλμ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass